Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Amikor látok egy konkrét kész...

Amikor látok egy konkrét kész javascript feladatot akkor tudom értelmezni hogy mi, mit csinál, de amikor magamtól kellene összerakni egy komplett kódot akkor nem megy. Mit ajánlotok, mi segíthet?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress példa kódokat.

Ha tömb szerepel a feladatban, akkor kell majd ciklus. Ha dönteni kell, akkor kell elágazás.

Ajánlom, hogy ne egyszerre próbáld megtervezni az algoritmust, hanem lépésenként. Egy értékadást csak nem rontasz el.

2013. júl. 10. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerezz gyakorlatot. Esetleg egy már korábban megismert megoldású feladatot próbálj meg magadtól megoldani. Találj ki egyszerűbb feladatokat, és oldd meg azokat.
2013. júl. 10. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyakorolj többet és menni fog az elkészítés is.
2013. júl. 10. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

én az angollal vagyok így XD

amúgy szerezz be egy JavaScript könyvet és annak segítségével valósítsd meg elképzeléseidet

2013. aug. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!