Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy kész android játékot hova...

Egy kész android játékot hova töltsek fel? Hol vennék meg a legtöbben?

Figyelt kérdés

3.50 euró volna az ára. Ennyit szerintem meg ér?

Milyen helyek vannak és azon a helyek közül melyiket válasszam, mennyit kell fizetni és meddig hogy feltöthessem oda?

A bevétel egéssze az enyém lesz?

-----

Egy másik kérdés:

Szerintetek androidra éri meg a legjobbsn fejleszteni?

2013. júl. 10. 13:20
 1/8 A kérdező kommentje:

Ez milyen szerintetek:

[link]

2013. júl. 10. 13:26
 2/8 anonim válasza:
nemtom googleplay jutott eszembe de igazság szerint nemtom oda hogy kell feltölteni meg mennyi hasznot tartanak meg maguknak
2013. júl. 10. 13:41
 3/8 anonim válasza:

android most nagyon megy kijött az ouya ami akár jo akár nem mind1 mert oriási felhajtás van körülötte, de a telefonoknál is dominál az android platform

egyébként azt is csinálhatod mint a legtöbb játékkészítő hogy a játékbeli arany(fizetőeszköz) mellé csinálsz egy másik pénznemet például kristály amivel aranyat meg különleges dolgokat vehetnek és mivel ingyenesen letölthető a játék így is sok ember költ igazi pénzt az ilyenekre

Magát a mechanizmust nemtom hogy kell megcsinálni , nem láttam a játékodat amit csináltál de ha már csináltál gondolom tisztába vagy ezekkel a dolgokkal,alapokkal hogy majd ezt is meg tudd csinálni

2013. júl. 10. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez a helyes irány. Ingyen nyilván te sem szeretnéd a fáradtságos munkádat adni, de ha pénzbe kerül, akkor egyvalaki megfizeti, aztán mindenkinek "ingyen" lesz.
2013. júl. 10. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A google playen magyar fejlesztők egyelőre nem adhatnak ki fizetős alkalmazásokat, más jól bejáratott módszer meg nincs. 60% a tiéd marad.
2013. júl. 10. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:

"3.50 euró volna az ára. Ennyit szerintem meg ér?"

Milyen jatek? Arat csak valami tavpont szerint tudunk meghatarozni. Amugy en is a free-to-play otletet tamogatom reklamokkal es valami extra in-game fizetoeszkozzel egybekotve.

"Milyen helyek vannak és azon a helyek közül melyiket válasszam, mennyit kell fizetni és meddig hogy feltöthessem oda?"

AppStore 99$ (ide eri meg szerintem)

Google Play ?$(2. legjobban eri meg, bar ugy tudom magyarok nem kerhetnek penzt a letoltesnel [forras: akademia android szotarak])

Windows phone market ?$

A tobbit hagyd ezek erik csak meg.

"A bevétel egéssze az enyém lesz?"

NEM! A store 30% korul tesz el belole. Nem tudom milyen programokat hasznaltal. Ha valamilyen Game Engine-t hasznaltal pl.: UDK, vagy hasonlok azoknak is van 'royality fee'-je (licenszben benne van).

Ha hasznaltal ilyen programokat kb az 50% lesz a tied.

Ha nem akkor kb a 70%-a.

"Szerintetek androidra éri meg a legjobbsn fejleszteni?"

IOS jobban megeri szerintem, biztonsagosabb (egy android felhasznalo). Nem veletlen vannak androidra virusirtok meg hasonlok mig IOS-en a store-ba mar nem lehet fertozott file-t feltolteni mert egyessevel ellenorzik a feltoltesnel. (Csak tiszta, virusmentes dolgokat tud mar a felhasznalo letolteni, igy tobben az IOS-t preferaljak.)

Valaszoloknak ingyen jatek? ;)

2013. júl. 10. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Android alkalmazást egyértelműen PlayStore-ba érdemes feltöltened, esetleg szóba jöhet még az Amazon, netán a BlackBerry store-ja (BlackBerry 10 kód szinten kompatibilis Android 2.3-mal, talán már 4.0-val is, attól függően, milyen Android szolgáltatásokat használsz). PlayStore-ba regisztráció 20 dollár, és örök érvényű.

Árazás kényes kérdés, Android usereknek könnyebb a warez, ebből a szempontból nem feltétlenül ez a platform éri meg legjobban. Ad-supported és freemium modellek jobban megtérülhetnek.

2013. júl. 10. 19:42
 8/8 anonim válasza:
youtube ra feltoltesz majd egy vidit a jatekrol ?
2013. júl. 15. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!