Egy kész android játékot hova töltsek fel? Hol vennék meg a legtöbben?
3.50 euró volna az ára. Ennyit szerintem meg ér?
Milyen helyek vannak és azon a helyek közül melyiket válasszam, mennyit kell fizetni és meddig hogy feltöthessem oda?
A bevétel egéssze az enyém lesz?
-----
Egy másik kérdés:
Szerintetek androidra éri meg a legjobbsn fejleszteni?
android most nagyon megy kijött az ouya ami akár jo akár nem mind1 mert oriási felhajtás van körülötte, de a telefonoknál is dominál az android platform
egyébként azt is csinálhatod mint a legtöbb játékkészítő hogy a játékbeli arany(fizetőeszköz) mellé csinálsz egy másik pénznemet például kristály amivel aranyat meg különleges dolgokat vehetnek és mivel ingyenesen letölthető a játék így is sok ember költ igazi pénzt az ilyenekre
Magát a mechanizmust nemtom hogy kell megcsinálni , nem láttam a játékodat amit csináltál de ha már csináltál gondolom tisztába vagy ezekkel a dolgokkal,alapokkal hogy majd ezt is meg tudd csinálni
"3.50 euró volna az ára. Ennyit szerintem meg ér?"
Milyen jatek? Arat csak valami tavpont szerint tudunk meghatarozni. Amugy en is a free-to-play otletet tamogatom reklamokkal es valami extra in-game fizetoeszkozzel egybekotve.
"Milyen helyek vannak és azon a helyek közül melyiket válasszam, mennyit kell fizetni és meddig hogy feltöthessem oda?"
AppStore 99$ (ide eri meg szerintem)
Google Play ?$(2. legjobban eri meg, bar ugy tudom magyarok nem kerhetnek penzt a letoltesnel [forras: akademia android szotarak])
Windows phone market ?$
A tobbit hagyd ezek erik csak meg.
"A bevétel egéssze az enyém lesz?"
NEM! A store 30% korul tesz el belole. Nem tudom milyen programokat hasznaltal. Ha valamilyen Game Engine-t hasznaltal pl.: UDK, vagy hasonlok azoknak is van 'royality fee'-je (licenszben benne van).
Ha hasznaltal ilyen programokat kb az 50% lesz a tied.
Ha nem akkor kb a 70%-a.
"Szerintetek androidra éri meg a legjobbsn fejleszteni?"
IOS jobban megeri szerintem, biztonsagosabb (egy android felhasznalo). Nem veletlen vannak androidra virusirtok meg hasonlok mig IOS-en a store-ba mar nem lehet fertozott file-t feltolteni mert egyessevel ellenorzik a feltoltesnel. (Csak tiszta, virusmentes dolgokat tud mar a felhasznalo letolteni, igy tobben az IOS-t preferaljak.)
Valaszoloknak ingyen jatek? ;)
Android alkalmazást egyértelműen PlayStore-ba érdemes feltöltened, esetleg szóba jöhet még az Amazon, netán a BlackBerry store-ja (BlackBerry 10 kód szinten kompatibilis Android 2.3-mal, talán már 4.0-val is, attól függően, milyen Android szolgáltatásokat használsz). PlayStore-ba regisztráció 20 dollár, és örök érvényű.
Árazás kényes kérdés, Android usereknek könnyebb a warez, ebből a szempontból nem feltétlenül ez a platform éri meg legjobban. Ad-supported és freemium modellek jobban megtérülhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!