Laptopot vennék programozás céljából. A célnak ez megfelelő lenne?
leírása:
ASUS
X55U-SX007D Notebook
AMD
2 GB
15,6"
320 GB
DVD +/- RW
802.11.b/g/n WLAN
AMD Mobility Radeon HD6290
FreeDos
Nettó ár: 72.900 Ft + ÁFA
Bruttó ár: 92.583 Ft / 333 EUR
Szerintem nagyjából minden laptop megteszi programozás céljából, a fő szempontok inkább olyanok legyenek, mint erőforrás(mennyire van szükséged egy 2Gb-os videókártyára pl.), hordozhatóság(mennyit kell vinni, milyen erős a borítás, akkumulátoridő), ár mindezekért.
Nem vagyok annyira otthon a laptoppiacon, tehát azt tudom javasolni, menj utána magad a dolognak, és talált meg a legjobbat 100.000 Ft-ért.
Programozásra bőven elég ez a laptop.
Sőt, arra szinte bármilyen elég, ahogy első is mondta.
Mennyi lenne a keret rá, mert lehet jobbat is ki lehet hozni ennyiért.
Esetleg fontold meg még ezt a gépet is: [link]
Bár integrált kártya van benne, de mivel neked nem annyira játékra és grafikára kell, ez bőven elég lenne.
+ Egy tipp, menj be 1-2 laptop üzletbe és személyesen ott kérdezz/tapizz végig pár gépet, ott jobban személyre szabottabban, esetleg az aktulis akciókkal együtt tudnak tippeket adni.
(A [link] üzletében pl pont a 100 alatti gépekből ha jól emlékszem ki van téve egy jó pár darab.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!