Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C-vel és c++-al mindent...

C-vel és c++-al mindent meglehet csinálni amit java-val?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a Java fő előnye, hogy mivel magasabb szintű programozási nyelv ezért egyszerűbb.
2013. júl. 7. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

itt nagyon hiányoznak az alapok:D

egyébként meg

2013. júl. 7. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, képzeld, assemblyvel is. ;)
2013. júl. 7. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet csinálni, sőt, egy kicsit többet is, például operációs rendszert. Cserébe kevésbé védenek a hibáidtól. Ezt akartad, megkaptad - ami sokszor veszélyes.
2013. júl. 7. 18:40
 4/13 iostream ***** válasza:

Nem értem az elsőt, teljesen igaz, amit írt a kérdező: azért magasabbszintű, hogy egyszerű legyen.

Amúgy általánosan igen, meg lehet csinálni, specifikusan nem: például C-ben nem fogsz servletet írni, de simán dinamikus weboldalt könnyedén.

2013. júl. 7. 19:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet csinálni, bármilyen (Turing-teljes) programozási nyelven.

C-vel, C++-al, java-val, C#-al, assemblyvel, de még akár brainfuck-al is meg lehet ugyan azokat a programokat írni.

Csak van ami könnyebb és van ami nehezebb.

2013. júl. 7. 19:02
 6/13 anonim ***** válasza:

@iostream

én meg azt nem értem, mit nem értesz

nyilván ha meglennének neki, nem kérdezne ilyet

ráadásul a kérdésnek, meg a leírásnak semmi köze nincs egymáshoz

2013. júl. 7. 20:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Kedves előző, ha meglennének a Java alapok akkor nem tettem volna fel ezt kérdést. Gondolom te sem úgy fogtál neki egy nyelv megtanulásának, hogy már az alapok a zsebedben voltak.
2013. júl. 7. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
sose írtam egy sor java kódot én sem
2013. júl. 8. 00:50
 9/13 anonim ***** válasza:
A Java nem csak egyszerűbb a C++-nál, hanem hordozható is, ami a fő előnye. Szóval egy feladatot meg lehet csinálni C++-ban is, de csak egy adott platformra. Ha át akarom vinni (Pl. Win-ről Mac-re), jobb esetben újra kell fordítani, rosszabb esetben bele is kell túrni.
2013. júl. 8. 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:

"azért magasabbszintű, hogy egyszerű legyen."

..És hogy egy virtuális gépen hatékonyabban futhasson. :)

Magasabb szintű utasítások implementációi a natív JVM-ben jobban futnak, mint ha sok alacsony szintű utasítás kellene futtatnia. (Bájtkódban is.)

2013. júl. 8. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!