Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » DLL file visszafejlesztése (? )

DLL file visszafejlesztése (? )

Figyelt kérdés
Lenne egy dll fájlom amibe egy jelszó van..Mert elfelejtettem a jelszavam és el volt mentve..(ebbe a dll-be)Jelszó emlékeztető meg nincs..Hogy tudnám azt megoldani,hogy megtudjam a jelszavam???Választ előre is köszi.
2013. júl. 2. 22:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Vannak olyan fájlok, amelyeket egy decompiler-el vissza lehet bontani forrás kódra. Lehet hogy nem müködő forrás kódot ad, de a jelszavad szerintem megtalálhatod.
2013. júl. 2. 22:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ..Megprobálom..:) Ha másnak is van ötlete meghallgatom.
2013. júl. 2. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
DLL-ben jelszó?
2013. júl. 2. 23:10
 4/11 SimkoL ***** válasza:

És elárulnád milyen program rakta a dll-be a jelszavad ?

Gyanús ez nekem :)

2013. júl. 3. 00:21
 5/11 anonim ***** válasza:
nem a dll-ben lesz a jelszó amit keresel, inkább guglizd ki h az a dll hova ment
2013. júl. 3. 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő írt egy assembly-t és beledrótozta a jelszót. Bár én se nagyon hiszem, de ugye elvileg lehetséges.
2013. júl. 3. 13:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Elárulhatom persze..Metin. :) config.dll file. :) Ha más karakterét akarnám feltörni akkor nem kellene a jelszava..Mert már a dll tárolja..De nekem a sajátom kell!
2013. júl. 3. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Hm... bárhogy is, nem lehetséges, hogy csak egy hash értéket tárolnak valahol? Akkor kvázi esélytelen bármilyen visszafejtés.
2013. júl. 3. 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:
2013. júl. 3. 14:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen ez szép és jó..De nem ez az. :) És ha jól emlékszem ebbe(régen játszottam vele) De nem volt lehetséges a jelszó elmentése a config.dll-be.
2013. júl. 3. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!