Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy számítógépes játék készítő...

Egy számítógépes játék készítőnek milyen tanulmányi eredmény kell?

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tanulmányi eredmény szerintem teljesen lényegtelen. A lényeg hogy érts a szükséges technológiákhoz, és legyél baromi ügyes. Minden más lényegtelen.
2013. jún. 21. 11:20
 2/7 tabaki ***** válasza:
100%
Más kérdés, hogy ezért infóból kijár a jeles...
2013. jún. 21. 11:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Informatikából 5-ös vagyok
2013. jún. 21. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit ma informatika órán tanítanak azzal kb kitörölheted. Rajtam egyetemen egyszer nem kérték számon a word meg excel tudásom, pedig progmat szakra jártam.

2013. jún. 21. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előttem szólók írják.

Amit iskolában tanulsz infó órán, az még a játék készítés alapjától is messze van. Kivéve, ha tanulsz programozási alapokat (emelt infón esetleg), mert az azért mégiscsak alap. :)

És nem a jegy a lényeg. Hanem a tudás. Kismillió topik van itt GYK-n a játék készítésről, olvass utána, milyen tudásra van szükséged. Ezt a tudást otthon fogod megszerezni, önerőből, nem a suliban.

2013. jún. 21. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő válaszokat adom. A középsulis informatika oktatás nagy nulla.
2013. jún. 21. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy szakmunkás tanuló üldögélt a cég titkárságán, és várta a muterját. Közben lefagyott a rendszer, többen sírvafakadtak, mert meg kellett várni valakit, tehát túlóra.

A gyerek tök unott pofával megkérdezte az egyik fontos embert, hogy matathat-e a gépen? ..neki mindegy, úgyis áll minden...volt a válasz.

...kért, kérdezett ezt-azt, mire megjött az informatikus, felállt e rendszer.

Szép mesetörténetnek tűnik az egész.

Nos, a fiatalember ma egy amerikai cégnél informatikus, méghozzá nem is rossz...igaz eltelt pár év.A tanulmányi eredménye? Azt nem tudni, de valószínű, hogy megjött az esze.

2013. jún. 22. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!