Egy számítógépes játék készítőnek milyen tanulmányi eredmény kell?
Amit ma informatika órán tanítanak azzal kb kitörölheted. Rajtam egyetemen egyszer nem kérték számon a word meg excel tudásom, pedig progmat szakra jártam.
Ahogy az előttem szólók írják.
Amit iskolában tanulsz infó órán, az még a játék készítés alapjától is messze van. Kivéve, ha tanulsz programozási alapokat (emelt infón esetleg), mert az azért mégiscsak alap. :)
És nem a jegy a lényeg. Hanem a tudás. Kismillió topik van itt GYK-n a játék készítésről, olvass utána, milyen tudásra van szükséged. Ezt a tudást otthon fogod megszerezni, önerőből, nem a suliban.
Egy szakmunkás tanuló üldögélt a cég titkárságán, és várta a muterját. Közben lefagyott a rendszer, többen sírvafakadtak, mert meg kellett várni valakit, tehát túlóra.
A gyerek tök unott pofával megkérdezte az egyik fontos embert, hogy matathat-e a gépen? ..neki mindegy, úgyis áll minden...volt a válasz.
...kért, kérdezett ezt-azt, mire megjött az informatikus, felállt e rendszer.
Szép mesetörténetnek tűnik az egész.
Nos, a fiatalember ma egy amerikai cégnél informatikus, méghozzá nem is rossz...igaz eltelt pár év.A tanulmányi eredménye? Azt nem tudni, de valószínű, hogy megjött az esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!