Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ban van interface?

Ivan Iljics kérdése:

C++ban van interface?

Figyelt kérdés
Egy itteni válasz azt állította hogy C++ban lehetséges interface-t használni. Elég kezdő vagyok, ezért kérdezem: lehet? Van ilyen C++ban?
2013. jún. 10. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondtam már, kérdezz meg valakit, akinek van ideje tanítgatni, vagy használd a guglit. Nekem nincs kedvem kiselőadást tartani neked.
2013. jún. 11. 16:53
 12/15 iostream ***** válasza:
Tehát bevallod, hogy fingod nincs a dologról és csak a seggedből puffogtattál marhaságokat. Köszi :)
2013. jún. 11. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez kész, ilyen irritáló, tudálékos kis sz*rcsimbókot, akinek ráadásul fogalma sincs semmiről, én még nem láttam..

Na akkor olvass egy kicsit(remélem, tudsz angolul, mert lefordítani aztán nem fogom):

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha tovább is akarod, akkor google -> single vs multiple inheritance

Majd írd meg, hogy mire jutottál, ha képes vagy egyáltalán értelmezni.

2013. jún. 11. 17:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Én már ismerem iostream-et így a válaszaiból és eddig nem láttam tőle hibás választ vagy hozzászólást.

A személyeskedés pedig teljesen felesleges, főleg az interneten.

2013. jún. 12. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Nézd, saját bevallásod szerint elég kezdő vagy. Honnan tudhatnád, hogy a válaszai hibásak-e?(Leszámítva a "Hogyan kérjek be egy számot C-ben" szintű kérdéseknél)

2. Még ha igaz is, hogy eddig nem adott hibás válaszokat, abból nem következik, hogy most is igaza van.

3. Tudom, személyeskedni nem kéne. Nem is szokásom, de mentségemre legyen mondva, a stílusa igencsak bicskanyitogató, így egy idő után eldurran az ember agya. És ha már internet: neki sem kéne a virtualitás mögé bújva ilyen magas lóról, kioktató módon osztania mindenkit. Gyanítom, élőben nem így kommunikál másokkal, mert kapott volna már 1-2 orrbavágást. Tehát itt is ahhoz kéne tartania magát, ellenkező esetben az lesz a vége, hogy már a stílusával is felbosszant másokat.

4. Jelen esetben szemmel láthatóan nem sok lövése van arról, amiről osztja az észt. Az látszik rajta, hogy egy ügyes coder, bizonyára van is már néhány év munkatapasztalata, de messze nem annyi, hogy ilyen kérdésekben kötözködjön és kioktasson másokat, mint amiben itt is próbálkozott.

2013. jún. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!