Nem magyarázom el, mert nincs benne semmi különleges.
2013. máj. 30. 17:32
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ha ilyent én is tudok írni....
De nekem VGFX-unit alatt kellene, azaz Windows-os unit alatt kell futnia!
Azért kösz!
Ja és nézd meg a VGFX unitot Tök jó!
Valaki más?
2013. jún. 3. 12:07
4/8 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg te értesz a Windows-os unitokhoz?
2013. jún. 3. 12:25
5/8 Krisztián2545 válasza:
Léci elküldöd nekem a vgfx-et erre az emailcímre:kristi45@citromail.hu
2013. nov. 6. 17:54
6/8 A kérdező kommentje:
Küldtem E-mailt.
2014. márc. 5. 17:12
7/8 SimkoL válasza:
Nem értelek benneteket. Ha Free Pascal és Windows akkor miért nem Delphi. Fele kínlódással megvan, alapból grafikus felületen dolgozol, mindent kezel, rengeteg ingyenes komponens van hozzá minden témában. A '80-as években használtam Pascal-t, nagyon jó volt Delphi alapozásnak. Delphi-ből is lehet OpenGL, DiretX.... és sok egyéb dologhoz hozzáférni sőt.
2014. márc. 5. 18:09
8/8 A kérdező kommentje:
Igazából én már áttértem C++, QT-re és már Pascal nyelvet nagyjából el is felejtettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.