C# kérdés! Melyek ezek a gombok (keys. Valami? )
Figyelt kérdés
Nem tudom normálisan kifejezni magam... számológépet írok, és nem tudom, hogy mi a billentyűzet jobb oldali részén található "/" , "*" , "-" és "+" elnevezés a keys.<valami> résznél... Elnézést a fogalmazásért. :)2013. máj. 18. 19:11
1/6 A kérdező kommentje:
Senki se tudja...\nGondoltam, hogy értelme se lesz kiírni.
2013. máj. 18. 19:26
2/6 anonim válasza:
Keys.Add
Keys.Multiply
Keys.Subtract
Keys.Divide
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. máj. 18. 19:28
4/6 anonim válasza:
Eléggé türelmetlen vagy...ha 3 napig nem jött volna rá válasz, akkor megértem, hogy ezt írod, de 15 perc után??? Mit vársz, szerinted mindenki folyamatosan nézi az oldalt?
5/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, megszoktam már, hogy szerelem/szex témában teszek fel kérdést, akkor 1-2 mp alatt válaszolnak rá.. :D
2013. máj. 18. 19:40
6/6 anonim válasza:
Igen, csodálatosan értelmes válaszok jönnek oda... :)
Értelmes választ vártál, vagy egy rakat marhaságot? :D
Amúgy, ajánlom az intellisense-t, a Keys. után kiadja a lehetséges variációkat.
A másik lehetőség, hogy eltárolod az ismeretlen értéket egy Keys változóban, majd breakpoint-al megnézed, mit is tároltál el a változóban, amikor megnyomtad a kívánt gombot - és meg is találtad a mgoldást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!