Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyiket válasszam? Bővebben lent

Melyiket válasszam? Bővebben lent

Figyelt kérdés

most fogok hozzálátni a programozás tanulásához

nem tudom mi a külömbség a c# és a c ++ között

2009. okt. 1. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemesebb c#-al kezdeni, könnyebb.
2009. okt. 3. 16:55
 2/5 anonim válasza:

gondolom suliban fogod tanulni mer ha nem akkor cseszheted ugyanis sokminden nincs leirva könyvekben...readásul szart sem fogsz belöle érteni:)

szal azt tanulsz amit tanitanak!!!én pl javat..sokan mondják hogy az milyen nehéz...ha tanárok tanitják és nem magad tanulod semmi sem nehéz!

2009. okt. 5. 09:34
 3/5 anonim válasza:

utso voltam csak mégegy:

szerintem c++ a könnyebb :)

2009. okt. 5. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha is dolgozni szeretnél a szakmában, nem vagy mérnök, nem akarsz hardvert programozni akkor szvsz. mindenképpen C#-ot vagy a Java-t válaszd.
2009. okt. 10. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Üzenem a tanárokra esküdöző kolegának, hogy aki igazán tanult már programozni, az tudja hogy órán, tanárral nem lehet megtanulni. Ezt nem én találtam ki, a prof hangoztatta mindig az egyetemen.

Ha van hozzá készséged, van benned elég kitartás akkor könyvek segítségével, önmagadtól meg tudsz tanulni bizonyos alapvető dolgokat, profivá pedig úgyis csak jónéhány aktívan eltöltött év után válhat az ember.

2009. okt. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!