Melyik nyelvvel érdemes elhelyezkedni? C++, C# vagy Java?
Figyelt kérdés
Egy másodéves informatikus hallgató.2013. máj. 6. 11:44
11/13 A kérdező kommentje:
#5 Ismerek nálunk végzett infósokat, ők tényleg Bécs vagy az egyéb kisebb burgenlandi városok felé vették az irányt.
Eredetileg angolos vagyok, nyelvvizsgám is van belőle, meg szinte naponta angol szövegeket olvasok. Németet középsuliban tanultam, abszolút kezdő nem vagyok, ám nem tudom mi az, ami jól megy belőle és mi az, ami nem. Nagyon rá kéne feküdnöm.
2013. máj. 6. 19:33
12/13 anonim válasza:
iostream :
Legfeljebb Budapesten, de vidéken szökő évente keresnek C++ programozót, ezért aztán csak a legjobbak tudnak elhelyezkedni vele.
13/13 anonim válasza:
Belföldön is sokkal könnyebb, ha az ember tud németül, mivel a multik nagyobb része (lásd pl. IT Services, Audi, stb.) ezt is elvárja. Az angol nyelvtudásra meg alapból szükséged van, tehát igazából mindkettő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!