Most mit tanuljak? Mert nem tudok két irányban koncentrálni.
Figyelt kérdés
Nagyon élvezem a kódolást ezért kivégeztem a 24 órás könyvet de szeretném tovább folytatni a tanulmányaimat.Szeretnék még jobban belemélyedni a c++ majd az openGL be mert érdekel a kódolás.
De elkezdtem tanulni az unity3D program használatát egy könyvből és szeretnék abba is még jobban belemélyedni de nem megy az hogy egyszerre kettővel foglalkozzak most mit csináljak?
2013. ápr. 26. 14:50
1/2 anonim válasza:
Haver én így vagyok C,C++ és JAVA-val.Együtt akarom magamat fejleszteni velük,mert egyetemi cuccokat kivégeztem már de megrekedtem.
Lehetséges?
2/2 anonim válasza:
Hát srácok, felértetek a szakma csúcsára: kiégés, tanácstalanság, nincs már kihívás.
A legjobb lesz, ha visszavonultok Tibetbe, és Zen mesterré váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!