Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy kell megírni ezt a...

Hogy kell megírni ezt a programot?

Figyelt kérdés

Ezt kaptuk órán de hozzá se tudtam szagolni .

[link]

ebből az utolsó feladat . illetve ebből a nyersből dolgoztunk [link]

Nagyon kellene a segítség mert elég fontos. előre is köszi

2013. ápr. 23. 22:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
c-ben programoztam eddig főként nem rég volt váltás c++-ra . illetve a karakteres bekérést se néztük hanem főleg számokkal dolgoztunk .
2013. ápr. 24. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért nem kamuzz ekkorát. Hogy akarsz, ilyen feladatot megoldani.

Én személy szerint csináltam egy osztályt, és abban dolgoztam. Az osztályon belül hívogattam meg a függvényeket. Most tartok az ötödik feladatnál.

2013. ápr. 24. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet sima struktúrában is csinálni a dolgokat, de nekem egy kicsit kényelmesebb volt így megoldani.
2013. ápr. 24. 11:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Két megjegyzésem van:

-Az egyik az, hogy ha c-ben tudsz programozni, akkor mi a gondod?

A c és a c++ nyelv között a te szinteden nincs sok különbség.

Simán használhatod az összes c-s függvényt úgy ahogy van.

A tanár nem köthet bele. Hogy c++-os legyen a játék, akkor csak annyi különbséget csinálj, hogy a printf függvény helyett csinálj cout <<"kiiratásokat<<endl;

Ha a többit ugyanúgy csinálod nem lehet gond. Bár sztem c-ben se tudsz programozni, ha meg nem sértelek.

Én megoldottam a példádat, nem írom ki ide, mert 282 sor a feladat. Biztos van jobb megoldás is, de ahogy már írtam objektummal csináltam az egészet. OOB módszerrel. Ugyanis a c++ egy objektum-orientált programnyelv. Szerintem c-ben nehezebb lett volna.

2013. ápr. 24. 12:30
 15/15 A kérdező kommentje:
előszor while ciklussal csináltam . a beolvasásnál %s %d -t használtam . ami nagyjából megvolt . a de a kiíratásban valami elcsúszott . most a getline szintaktikájával fogom megpróbálni . igazából nem fogom feladni hogy megírjam . azért írtam ki ide hogy elindulási pontom legyen .
2013. ápr. 24. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!