Valaki aki jol tud programot irni? Hogyan kell megirni?
Figyelt kérdés
Billentyűyetből töltsünk fel egy négyzetes mátrixot.Soronként számoljunk átlagot.2012. okt. 6. 12:09
1/5 anonim válasza:
Ehhez nem kell jól tudni, ez egy alap feladat.
Mekkora mátrix kell?
2 for ciklussal kényelmesen bele lehet olvasni a dolgokat és utána ugyan így lehet könnyedén számolni is. (Vagy akár egyben is.)
2/5 A kérdező kommentje:
én csak most kezdem tanulgatni azért nem tudom még szerintem mindegy, hogy mekkora a matrix
2012. okt. 6. 12:23
3/5 anonim válasza:
Kérd be, hogy mekkora mátrixot szeretne feltölteni és foglalj dinamikusan helyet neki!
4/5 anonim válasza:
A billentyűzetből bekérés eléggé nyelvfüggő dolog.
Nem sok mindent kell ehhez tudni, csak keresgélni kell egy kicsit:
- meg kell tudni, hogy mi az a mátrix, ha még nem tudod
- hogyan kell mátrixot lérehozni az adott programnyelvben
- hogyan kell billentyűzetről bekérni adatot az adott programnyelvben
- mátrix kezelése (amit megtanulni leginkább egy kis gyakorlásból lehet)
- átlagszámítás
És persze még egy-két alap dolog.
Nincs benne semmi olyan, amit egy kis Google kereséssel ne tudnál meg, még magyarul is találsz megoldásokat a leggyakoribb nyelvekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!