Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# Programozás? (kezdő)

C# Programozás? (kezdő)

Figyelt kérdés

üdv, olyan kérdéssel írok most ide, hogy elkezdtem olvasgatni C# jegyzeteket, könyveket, videókat nézni. Az addig oké, hogy megtanulom a legalapvetőbb dolgokat, erről rengeteg videó van. Na de utána? Hogyan tovább? a videók amik vannak azok pár rész után meghalnak, és igazából csak az alapokat adják át

15 éves srác vagyok, végre van ami komolyabban érdekel erre...Ti hogyan tanuljátok/tanultátok meg a nyelvet? Vagy esetleg tud valaki linkelni videó sorozatokat? Akár már angol is lehet, mert hiszen magxarnak elég kevés az esélye..

amiket tudok:(nem sok minden :D)

ciklusok, elágazások, tömbök meg néztem 1db! OOP videót, az tetszett, de nem túlzottan mélyedt bele

#tutorial #C# kezdő
2013. ápr. 14. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha tudod az alapokat akkor valósíts és oldj meg egyszerűbb problémákat, feladatokat. Ezekből is 1000+1 van a neten, sok sikert!
2013. ápr. 14. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne videókat nézegess. A programozás az egy olyan dolog, amit hiba videóból tanulni, ugyanis semmi olyan dolog nincs benne, amihez a videó nyújtotta látványelemek szükségesek. Olvass könyveket. Ami kezdésnek nagyon jó, az a devportál gondozásában megjelent C# jegyzet c. ebook. Szerencsére teljesen ingyenes, innen lehet tölteni:

[link]

Majd ha már magasabb dimenziókba érsz, akkor ezt a két kötetes könyvet tudom javasolni:

[link]

[link]

2013. ápr. 14. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne, ha az ismerkedés után feladatokat is keresnél, mert csak gyakorlással lehet megtanulni programozni.
2013. ápr. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!