Szeretnék megtanulni programozni, hogyan kezdjem?
Én a c-t vagy c++-t ajánlom, mert ezekkel tényleg bármit lehet.
Én anno a c-t tanultam meg, majd később nekiálltam az elektronikának és mi fogadott?...hát, hogy mikrokontrollert assembly-ben vagy c-ben lehet programozni...így nem volt nehéz azt sem megtanulni.
Így az elején te sem tudhatod, hogy a programozás melyik irányába fogsz elkeveredni, ezért jobb a c. De a pythonnak az az óriási előnye, hogy könnyebb.
"Így az elején te sem tudhatod, hogy a programozás melyik irányába fogsz elkeveredni, ezért jobb a c."
Ez nagyon buta logika. Azért jobb a C, mert egy adott területen az a használt nyelv. Én mondhatnám, hogy ha webfejlesztő lennél, akkor pl PHP-t használnál, és mivel nem tudod még, mi leszel, ezért jobb a PHP.
Én programozásról beszéltem, nem webfejlesztésről.
Nem csak egy területen az a használt nyelv. Ha majd játékot akar fejleszteni (mint itt sokan), akkor a c++-ra könnyen rá lehet állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!