Miért nincs Gyakorikerdesek.hu alkalmazás!?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék hogy vagytok Ti vele.. Én nagyon szívesen használnék egy ilyen iPhone és Android alkalmazást. Én iOS felhasználó vagyok, de ismerem az Androidot is. A lényeg: milyen jó lenne, ha alkalmazáson belül lehetne olvasgatni a kérdéseket, válaszolgatni, feltenni kérdéseket. Ami a legjobb lenne, mondjuk értesítéseket kapni, ha valaki válaszol stb.. Persze, ehhez kellenének önkéntesek, a gyakorikerdesek.hu-nak is bele kell mennie stb... Én személy szerint nem profi szinten, de értek a webszerkesztéshez, ismerem az Xcodeot, de egyedül nem tudnám ez létrehozni. A gyakorikerdesek.hu-nak is megérné a dolog, hiszen ugyanúgy mehetne bele az AdSense és más hírdetés, plussz lenne egy rakás felhasználó még plussz. Akit esetleg érdekel, az gondolkodjon rajta. Várom a válaszokat!2013. ápr. 2. 22:32
11/12 anonim válasza:
Nem véletlenül fejlesztették már az első iOS-t is úgy, hogy integrálni lehessen bármilyen webalkalmazást. Az ilyesminek a weben a helye. Ha jól tudom, webapp is küldhet egyébként értesítéseket. Steve Jobs is így képzelte el az eredeti iPhone-t. Az Ő első elképzelése szerint nem is lettek volna natív alkalmazások az iPhone-okban. Ez végül is sajnos nem valósult meg, mert így is sok-sok évig tartott a fejlesztés, a webes apik pedig még nem voltak kész. Már ki kellett adni egy telefont, hogy ne haljon meg a projekt. Az Android sajnos messzemenően egy gagyi szar. Van Androidos és iOS-es eszközöm is, és összehasonlíthatatlanul szarabb. Az Androidon már kezdetektől ezerrel nyomják a natív alkalmazásokat, és nincs is szép lehetőség webes alkalmazást integrálni. Minden lassú, még drágább eszközökön is. Hiába erősebb a processzor, némelyik gigahertz feletti Androidos telót is ver egy hardveresen gyengusz iPhone. Ezért nem erőltetném én ennyire a natív alkalmazásokat. Főleg nem Java-ban írva.
12/12 anonim válasza:
Az, hogy sok programozó sík hülye hozzá, nem feltétlenül az android sara.
Sajnos manapság minden második ember azt hiszi, hogy tud programozni, gányol valamit, ami lassú is, néha meg is hal, de máris pénzt akar vele keresni.
Hidd el, azért vannak igen jó natív appok arra a rendszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!