Miért nincs még gyakorikérdések android alkalmazás?
Valóban jó lenne.
Valószínűnek tartom hogy pénzhiány az oka.Hisz ahogy minden más az is pénzbe kerül hogy megcsinálják az alkalmazást.
én adnék ezért 100forintot. ha begyűjtünk még néhány androidos embert, akiknek tetszik az ötlet -és beadnának ezért pár forintot- akkor már csak egy jó programozó kell aki elvállalja, aztán lehet egész nap gyk-zni :D
de tényleg meg lehetne ezt csinálni, biztos meglennénk elegen ehhez, teljesen alap dolog lenne, hogy legyen ilyen, ha már van szinte minden népszerű oldalnak alkalmazása, facebook, origo, index, még a citromailnek is csináltak, sőt láttam már olyat is hogy előadóknak is van.
vállalnám hogy keresek embert aki megcsinálja ha gyűlne elég pénz, csak sok ember kéne akár 100forintokkal, + a gyakorikérdésesekkel megbeszélni, de simán lehetne. legalábbis én reménykedek benne.
ki tart velem? ;)
Szerintem, volna haszna.
Mar en is kerestem, meg a google playen kivul is hatha csak ott nincs fent.
Nem tom nem jartam utana de akikkel beszeltem mindenki ismeri ezt az oldalt, tehat tuti szep nagy kozonsege van.
Ez marketing ero!
Kis tovabbfejlesztessel raforditassal OTLETEKKEL, tobb potencialt lehetne vinni a dologba.
Marpedig mindez penzt jelent.
Penzert pedig ra lehet bizni inkompetens emberekre a projekt reszekre szedett egysegeit.
Szerintem volna ra igeny!
Es meg sok mas fejlesztest elbirna ez az oldal, ami minden bizonnyal meg is terulne.
Tehat nem ertem miert nem tortent meg semmi valtozas ezen a teren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!