Miért nem megy feljebb a százalék, hogy hány százalékban adok hasznos válaszokat?
Figyelt kérdés
Nem mintha annyira a szivemen viselném, de már kb. 1-2 hónapja (amelyiknél ki van írva, hogy hány %-ban tűnik hasznosnak) szinte csak száz %-osra szavaztak, már sok ilyen van, mégse megy feljebb 79%-nál. Ennyin vagyok már egy éve. Lepontozott válaszaim meg nincsenek is már kb egy éve. Régen 86%-os voltam. :)
Másoknak változik mostanában az érték?
2012. jan. 8. 14:30
1/2 anonim válasza:
felfelé nem nagyon akar menni,főleg ha más sok kérdésre válaszoltál.
minél kevesebb kérdésből jön ki az arány annál gyorsabban meg annál többet változik a %od felfelé vagy lefelé.
2/2 anonim válasza:
Nekem változik. Lefelé.. Én is akárhol megnézem, aminél százalékot ír, mindenhol 100%, ennek ellenére csak esik. A témáknál pedig gyalogolok feljebb a toplistán. Igaz, ott a kérdések, értékelések is beleszámítanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!