Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi van veletek?!

Mi van veletek?!

Figyelt kérdés

Egyre többször látom, minden topicban, majdnem az összes hozzászólásnál, akár hasznos, akár nem, hogy lepontozzák. "A válasz 45 %-ban hasznosnak tűnik" "A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik." Mi ez a sok lepontozás? Engem kezd zavarni, mert még a hasznos hozzászólásokat is lehúzzák.

Én mindig úgy csinálom, hogy zöld kéz, vagy semmi. A nagyon bunkó, trágár hozzászólásokat pontozom le, de az eléggé ritka, tekintve, hogy azért még kulturált közösség van itt gyk-n.

Nektek mi a véleményetek erről? Ti is egyre többször találkoztok ilyenekkel?

2011. nov. 30. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Igen engem is zavar, de nincs mit tenni ez ellen, ha az emberek ennyire rossz indulatúak, háth akkor ez van... am én is inkább csak zöld kezecskéket szoktam osztogatni, talán max. 2 szer nyomtam pirosat..... :))
2011. nov. 30. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Itt mindenkit lepontoznak

ja és szerintem ez egyáltalán nem a kulturált közeg mintája.

2011. dec. 2. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
felpontoztalak titeket :)
2011. dec. 3. 15:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Natessék, már itt is megy :'D Én is felpontoztam mindenkit, de hát ezek szerint nem sokat ér :D Mindegy, megpróbálom majd figyelmen hagyni ezeket a százalékokat :'D
2011. dec. 3. 16:35
 5/10 A kérdező kommentje:
+kívül
2011. dec. 3. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
A kedvec kategóriám toplistáján folyamatosan csökken a helyezésem, mert mindig piros kezet adnak nekem... :-(
2011. dec. 22. 14:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Én most zöld kezet adtam ;) ^^ Habár gondolom nem ér vmi sokat.. :(
2011. dec. 22. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér valami sokat mert egyből lehúznak ha megmondod az igazságot pl:ha valaki megkérdezi hogy szép vagy? és akkor azt írod hogy nem akkor te az igazságot mondod és azért is csak lepontoz.Tök mind1 mit írsz ha igazat ha nem lepontoznak.(Amúgy én is felpontoztam mindenkit)!
2012. márc. 6. 18:41
 9/10 mus musculus ***** válasza:
93%
Saját bőrömön tapasztaltam a jelenséget. Volt, hogy teljesen korrekt, senkire nézve sem sértő választ adtam, erre másnap egy tüneményes 0% kacagott a szemeim közé. Persze nem feltételezem, hogy összeesküdött ellenem a GYK-közösség, más hasonlóan járt emberről is tudok, de ez azért érdekes. Leginkább akkor fordul elő, ha olyasvalamit írunk, ami nem egyezik teljes mértékben a többség szavával, így van ez az életben is, minden téren. Nincs mit tenni, bele kell törődnünk az emberi hülyeség meglétébe.
2012. márc. 6. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is unom már.
2012. márc. 7. 13:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!