Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nincs Gyakorikerdesek.hu...

Miért nincs Gyakorikerdesek.hu alkalmazás!?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék hogy vagytok Ti vele.. Én nagyon szívesen használnék egy ilyen iPhone és Android alkalmazást. Én iOS felhasználó vagyok, de ismerem az Androidot is. A lényeg: milyen jó lenne, ha alkalmazáson belül lehetne olvasgatni a kérdéseket, válaszolgatni, feltenni kérdéseket. Ami a legjobb lenne, mondjuk értesítéseket kapni, ha valaki válaszol stb.. Persze, ehhez kellenének önkéntesek, a gyakorikerdesek.hu-nak is bele kell mennie stb... Én személy szerint nem profi szinten, de értek a webszerkesztéshez, ismerem az Xcodeot, de egyedül nem tudnám ez létrehozni. A gyakorikerdesek.hu-nak is megérné a dolog, hiszen ugyanúgy mehetne bele az AdSense és más hírdetés, plussz lenne egy rakás felhasználó még plussz. Akit esetleg érdekel, az gondolkodjon rajta. Várom a válaszokat!

2013. ápr. 2. 22:32
1 2
 1/12 Egerecske ***** válasza:
91%

nem kell ez túl variálni,,, be kell írni a böngészőbe hogy www.Gyakorikérdések.hu

Ez miért olyan nehéz???

2013. ápr. 2. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Unalmamban gondoltam rá, hogy csinálok, de igazából teljesen fölösleges.

Az oldal mobilos böngészőből is használható és épp elég hülye van fent így is folyamatosan... :)

2013. ápr. 2. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Én sose értettem, hogy mi értelme van az ilyen honlapokhoz kapcsolódó programoknak, mint amit te is írtál, kérdező. Ha minden honlap csinálna magának egy alkalmazást, amin keresztül lehet böngészni, akkor tele lenne a készülök programokkal, csomót kéne egyszerre futtatni, ami leterheli azt teljesen feleslegesen. Sokkal egyszerűbb futtatni egy böngésző programot, amin elérem mindezt, mint ahogy előttem is írták.

Egy programozó

2013. ápr. 2. 22:57
 4/12 Egerecske ***** válasza:
Felpontoztalak kedves programozó, mert igazad van :)
2013. ápr. 2. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Viszont a gyakorikerdesek.hu-nak igazán lehetne mobilnézete. Kissé sokat kell nagyítgatni/scrollozni.
2013. ápr. 2. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Leterheli a készüléket? Hát talán nem azért raknak bele 1,6GHz-es ARM processzort 4 maggal, hogy dísznek legyen :P

Azért jók ezek az alkalmazások, még ha megnézni vagy elolvasni nem is lehet, de figyelmeztet ha jött válasz. Más ötletem most nincs, mint beállítani az e-mail értesítést (ez androidon alap, ios-t nem ismerem) és itt is lehet kérni e-mailben figyelmeztetést ha valaki hozzászól egy általunk megválaszolt vagy feltett kérdéshez, és ha üzenetünk van akkor is jön e-mail. Egyelőre jobb ötletem nincs, szerintem egy ilyen alkalmazás nem sok szuflát venne ki a telóból.

Mondjuk az adatforgalom számláló biztos pörögne, de akkor lehessen kézzel beállítani a frissítés gyakoriságát és azzal ez valamennyire szabályozható.

Na és legyen WP és Win8 app is ;)

2013. ápr. 2. 23:03
 7/12 Egerecske ***** válasza:
88%
Ezzel az oldallal csupán egy baj van, túl sok itt a na milyen a gépem elmegy rajta a bf3 apuci kedvence. Aki angyon jól tudja h milyen az ő gépe,, csak várja h csodálják meg a gépét, ha egyáltalán igazat ír.
2013. ápr. 2. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Ebben az a kis bibi, hogy a gyik imád 2-3 megás reklámokat bepakolni az oldalaira.

Azért fizetsz a mobilnetért, hogy a gyíkosok veled töltessék le a reklámaikat, a saját pénzeden, szóval én ehhez csak gratulálni tudok.

2013. ápr. 2. 23:04
 9/12 anonim ***** válasza:

A mobilverziós weblapot a GyK-nak kell megcsinálni (vagy elfogadni, majd egy másik címet csinál hozzá(pl m.gyakorikerdesek.hu) a programot "bárki" meg tudja csinálni majd megmondja h mit hogy mutasson, mit engedjen át stb. Nekem is tervbe volt véve hogy megcsinálom, tanulás gyanánt, de nem nagyon érek rá mostanában.

Egy szó mint száz, én benne lennék és használnám is, ötletem is van hozzá, ha kell bárkivel megosztom.

2013. ápr. 2. 23:30
 10/12 anonim ***** válasza:

@23:01: Ez inkább az oldal tervezésének és elkészítésének a hibája.

Nem olyan nehéz egy reszponzív kinézetet csinálni, ami aztán minden felbontáson normálisan nézne ki.

Ennek több értelme lenne amúgy, mint egy appnak.

(Na meg a mobil verzióban jó lenne, ha mondjuk reklám sem lenne... :) )

2013. ápr. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!