Mennyi a fizetés a programozóknak?
Úgy értem hogy ha 9-12 ben matek infóra mennék és utána programozói egyetemre akkor mennyi lenne a minimálbárem?
(Nagyon érdekelne pl a UBISOFT nál.
És nehéz?
Vagy van matek nélküli ahol csak az infón van a lényeg?
Szeretnél az USA-ba menni az Ubisoft-hoz. Az ott kezdődik hogy tudd : az Ubi az Egyesült Királyság-ban van.
Az sem elkerülendő, hogy magyarországon is van Ubi. Ugyanolyan mint az UK -ban. Csak kisebb.
De amugy a programozo tudod mit csinál???
Nem ötletet ad az biztos. Kap egy feladatot. Es csinalja meg ku.vagyorsan es ku.vajol.
Az ubirol nen tok semmit de az EA-nal 12 ora a munkaidő. Persze nem 500.000 ft nem 3 millió.
Sok szerencsét.
Nincs olyan amit nem lehet ezt csak kitalálták a lehetetlenek.
Engem is érdekel a téma, mert 11.-es vagyok és programozó szeretnék lenni. És tudjátok mit? Nekem az elsődleges a legmagasabb fizetés. És ez tudjátok miért jó? Mert szerintem aki így gondolkodik az azért fogja minél jobban képezni magát, hogy minél többre képes legyen és így minél nagyobb legyen a jövedelme, ezek mellett pedig a tudásából szeretne valami olyan maradandó dogot alkotni, ami az emberiség számára is hasznos. Még elég fiatal vagyok ahhoz, hogy ez egy helyes kijelentés legyen de mégis úgy érzem, hogy ha az embereknek ilyen lenne a mentalitásuk akkor a világ előrébb járna.
Mellesleg aki tud konkrétumot írni arra, hogy mennyi a fizetése a programozóknak belföldön, külföldön valamint kezdőként és tapasztaltként(+ hogy milyen nyelveket használnak a legtöbben C-t vagy Java-t, stb) annak a válaszát szívesen várom privátban vagy akár itt is.
Melyik a legfelkapottabb programozási nyelv:
Ezt érdemes követni.
De amúgy szerintem épphogy az anyagi hátteret nem szabad előre helyezni. Mert tegyük fel, hogy nem keresnének annyit a programozók, én akkor is proginfóra jöttem volna. Azt abszolút nem néztem, hogy mennyit keresnek.
És a pénz nem minden. Elég nehéz a szak, ha legjobban a pénz motivál, akkor az elég gáz.
Hát igen...
Azt nem tudtam még eldönteni, hogy mi a fontosabb számomra: az, hogy sokat keressek vagy az, hogy készítsek valamit amivel másoknak segítek. És ez a 2 dolog fontos nekem. Ráadásul számítógép előtt nőttem fel. Ezért gondoltam, hogy a programozó jó szak, mert ha jól tudom az informatikában ez a legjobban fizetett munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!