Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tényleg ilyen rossz az életük...

Tényleg ilyen rossz az életük a programozóknak? Hogy kiégsz vele, meg napi 8-10 óra?

Figyelt kérdés

eddig azt hittem azt akarom, de így lehet, h mégse :S mondjuk akkor nem tudom mi legyek...

és tényleg 8-10 óra? mindig? és ez csak egy cégnek dolgozák v többnek is?

2012. nov. 22. 21:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Bárkinek, aki szeretne következő nap is bemenni és határidős munkát kell végeznie.
2012. nov. 22. 22:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Napi 8 óra MINDEN munkánál minimum meg szokott lenni, még a takarítóknál is.

Kiégni meg ki lehet, de elég sok munkahelyen (jobb helyeken) odafigyelnek erre és igyekeznek lehetőséget biztosítani, hogy az ember más dolgokat is kipróbáljon.

2012. nov. 22. 23:00
 3/15 iostream ***** válasza:

A napi 8 az alap munkaidő, azon még ne szörnyűlködj :D

Aki kiég ettől az nem való ebbe. De ez nem baj, ha kiégett, majd talál mást, amivel pénzt tud keresni. Nem mindenki csinálja ezt hivatásként, van aki pár évig programozik, aztán elmegy tesztelőnek, aztán üzemeltet, aztán oktat stb. Szóval változatosan is lehet csinálni.

2012. nov. 22. 23:33
 4/15 A kérdező kommentje:
jó,de pl h minden nap 8-10 óra. 7végéken is?
2012. nov. 23. 15:12
 5/15 A kérdező kommentje:
köszi am a válaszokat
2012. nov. 23. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát nekem most elég rossz a helyzet.

A 8-10 óra még szerencsés lenne. Itt ülök minden nap.

Már több mint egy éve. És borzasztóan kezd tele lenni a tököm.

Persze nem minden munkahely ilyen de most jobb nincs.

2012. nov. 23. 16:08
 7/15 A kérdező kommentje:
komolyan?? nemár :S akkor szerintzetek minek menejk továbbtanulni? ötletem sincs :S
2012. nov. 23. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Az informatika nem könnyű szakma...

De a 8-10 óra/nap, mint már mondtuk egyáltalán nem sok, ennyit máshol is dolgozik az ember.

2012. nov. 23. 18:58
 9/15 iostream ***** válasza:
A hétvégi munka akkor jellemző, ha valami határidő nagyon a nyakatokon van, de én még így sem csináltam soha. Amúgy nem dolgoztatják halálra az embert, ha igen, akkor rossz helyen van. Ember alatt itt a jó szakembert értettem, a kóklereknek persze a szar hely jut, és azok persze vinnyogni fognak.
2012. nov. 23. 19:06
 10/15 A kérdező kommentje:
ja, iostream a te neved máshol is láttam, és kb csak a te kommentjeid tartják bennnem a reményt :D
2012. nov. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!