Ha nagyjából vágom a c++-t akkor hogyan kezdjek neki a javanak?
Előre is elnézést ezért a hozzászólásért, de ha nem muszáj, akkor ne akarj JAVA-zni! Véleményem szerint jobban járnál eyg C#-pal. De ha tényleg hozzá akarsz kezdeni, akkor:
- Kell egy IDE (Én NetBeans-t használok)
Nem tudom, milyen szinten vagy C++-ból, de mindenféle import nélkül tudsz változókat deklarálni, ciklusokat, elágazásokat csinálni, viszont ha már be is akarsz olvasni billentyűzetről, - amit azért elég sokszor szokás - akkor nézz utána az "import java.util.scanner"-nek.
Aztán ha már további opciókat szeretnél, többnyire mindenhez kell valamilyen import java.
A Java-val ugyanígy vagyok sajnos találkoztam olyannak, aki a Java szemléletét értette ugyan de programozni nem tudott. Két perc alatt úgy találtam benne bugot hogy a kódba bele se néztem csak elmesélte hogy min dolgoznak. Fél éve azt javítják szerintem :D
Javaslom a Python-t és a C-t gyakorláshoz. A C#-ot sem ajánlom feltétlenül, persze nem rosszabb sokkal mint a java, de javarészt csak microsoftos platformon használják egyelőre, az meg már egyre inkább csak az asztalira szorul. Azt asztali meg maga szorul, szóval jövője nagyon nem kezd körvonalazódni egyelőre a C#-nak.
Hát egy biztos...ennek a 60%-os válaszolónak akkora egoja van, hogy az már bosszantó. Van az írásában igazság, de fűszerezve van egy kis halászmesével.
" én biztos hogy sokkal jobban vágom mint te"
Honnan tudod, hogy a kérdező milyen szinten van a c++-ban? Ismered?
"Két perc alatt úgy találtam benne bugot hogy a kódba bele se néztem csak elmesélte hogy min dolgoznak. Fél éve azt javítják szerintem"
Na ez igen szöveg...már csajozni is lehet vele.
Miért lenne iszonyú kevés profi c++ programozó? Ezen az oldalon lehet, de úgy általában vannak elegen...
Iostream tud valamit, csak néha túl okos akar lenni és magabiztosan osztja a baromságot. Nincs recept, hogy mennyi idő után lesz valaki profi. Hajlam kell és rálátás az ilyen dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!