Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha nagyjából vágom a c++-t...

Ha nagyjából vágom a c++-t akkor hogyan kezdjek neki a javanak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 00:18
 1/9 anonim válasza:
0%

Előre is elnézést ezért a hozzászólásért, de ha nem muszáj, akkor ne akarj JAVA-zni! Véleményem szerint jobban járnál eyg C#-pal. De ha tényleg hozzá akarsz kezdeni, akkor:

- Kell egy IDE (Én NetBeans-t használok)

Nem tudom, milyen szinten vagy C++-ból, de mindenféle import nélkül tudsz változókat deklarálni, ciklusokat, elágazásokat csinálni, viszont ha már be is akarsz olvasni billentyűzetről, - amit azért elég sokszor szokás - akkor nézz utána az "import java.util.scanner"-nek.

Aztán ha már további opciókat szeretnél, többnyire mindenhez kell valamilyen import java.

2013. márc. 23. 00:28
 2/9 iostream ***** válasza:
Nem kell hozzá IDE, és guglizz rá, hogy Java tutorial.
2013. márc. 23. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Először azt mondanám, hogy kezdd el megírni az eddigi C++ programjaidat Javaban is, így könnyebben átláthatóak lesznek fő különbségek. Az internet sokat segít, ha a C++ tényleg megy, akkor gyorsan fog menni a Java is.
2013. márc. 23. 01:52
 4/9 anonim ***** válasza:
"Nagyjából vágom a C++"-t mondta a szoftvermérnök aki elbszott mindent. :) A C++-t csak hozzáértő kezébe adnám. Pl. én biztos hogy sokkal jobban vágom mint te, de éles projekthez nem használnám, csak ha nagyon muszáj. Mert ha adott esetben egy profi C++ programozó nyúlna bele, akkor szívrohamot kapna az olvashatatlan kódtól.
2013. márc. 23. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A Java-val ugyanígy vagyok sajnos találkoztam olyannak, aki a Java szemléletét értette ugyan de programozni nem tudott. Két perc alatt úgy találtam benne bugot hogy a kódba bele se néztem csak elmesélte hogy min dolgoznak. Fél éve azt javítják szerintem :D

Javaslom a Python-t és a C-t gyakorláshoz. A C#-ot sem ajánlom feltétlenül, persze nem rosszabb sokkal mint a java, de javarészt csak microsoftos platformon használják egyelőre, az meg már egyre inkább csak az asztalira szorul. Azt asztali meg maga szorul, szóval jövője nagyon nem kezd körvonalazódni egyelőre a C#-nak.

2013. márc. 23. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Profi C++ programozó: valószínűleg iosteam a jobbak közé tartozik pl. De iszonyú kevés van belőlük. :(
2013. márc. 23. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
*iostream
2013. márc. 23. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
iostream csak az eszét játssza itt, mert dolgozott 1-2 évet, és azt hiszi, profi :)) Én már találkoztam néhány profi C++ programozóval, de ahhoz minimum 6-7 év tapasztalat kell, mire oda kerül az ember :)
2013. márc. 23. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát egy biztos...ennek a 60%-os válaszolónak akkora egoja van, hogy az már bosszantó. Van az írásában igazság, de fűszerezve van egy kis halászmesével.

" én biztos hogy sokkal jobban vágom mint te"

Honnan tudod, hogy a kérdező milyen szinten van a c++-ban? Ismered?

"Két perc alatt úgy találtam benne bugot hogy a kódba bele se néztem csak elmesélte hogy min dolgoznak. Fél éve azt javítják szerintem"

Na ez igen szöveg...már csajozni is lehet vele.

Miért lenne iszonyú kevés profi c++ programozó? Ezen az oldalon lehet, de úgy általában vannak elegen...

Iostream tud valamit, csak néha túl okos akar lenni és magabiztosan osztja a baromságot. Nincs recept, hogy mennyi idő után lesz valaki profi. Hajlam kell és rálátás az ilyen dolgokra.

2013. márc. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!