Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha játékfejlesztő[programozó]...

Ha játékfejlesztő[programozó] akarok lenni, akkor mérnök informatikus vagy Programtervező informatikus-nak tanuljak?

Figyelt kérdés
A kérdés addot,várom a válaszotokat!

2013. márc. 8. 06:42
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
pannon egyetem milyen?
2013. márc. 8. 12:42
 12/27 anonim ***** válasza:
Grafika pl nincs az oktatott tárgyak közt. Ha mindenképp a játékipart célzod meg, nem árt.
2013. márc. 8. 14:12
 13/27 anonim ***** válasza:
@14:12: ELTE-n van a kötelező tantervben is, de van speciben is külön. :)
2013. márc. 8. 14:20
 14/27 A kérdező kommentje:
A Pannon egyetem milyen ?!:D
2013. márc. 8. 15:47
 15/27 anonim ***** válasza:

"Ha hardcore motorprogramozó akarsz lenni, akkor mérnökinfó, mert a fizika hasznos lehet"

Nem hiszem, hogy mérnökinfón komolyan foglalkoznak a fizikán belül a kinematikával, fénytannal, ill. anyagtudománnyal, inkább villamosságtan megy :)

Szvsz mindegy, hogy melyiket választod, mert - mint előttem sokan írták - legfeljebb az alapokat tanulod meg, a többit úgyis mind magadtól kell.

2013. márc. 8. 15:52
 16/27 A kérdező kommentje:
De prog. info nehezebb ?
2013. márc. 8. 15:54
 17/27 anonim ***** válasza:

Nem nehezebb, inkább más.

Proginfen általában több az elmélet.

2013. márc. 8. 21:48
 18/27 A kérdező kommentje:
de többet tanulok ?! Programozásbol
2013. márc. 8. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy szerintem nincs ember, aki mindkettőt kijárta nem tudja neked összehasonlítani. Egyébként is intézménye válogatja, gondolom a pannon azért nem egy ELTE színvonal. Kedvcsinálónak egy kis első féléves bevprog: www.inf.elte.hu/ekonyvtar/bevprog.pdf
2013. márc. 8. 22:33
 20/27 Srapnel ***** válasza:

"Mérnök infón van fizika, digitális technika (ami pl áramkörök tervezésével foglalkozik), ezekre egy programozónak picit kevesebb szüksége van."

Aki még nem találkozott a "diszkrét rendszerek folytonos szimulációjával" és a "folytonos rendszerek diszkrét szimulációjával" az messze van a fentiektől. :)

2013. márc. 8. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!