Hogyan tudnám a többi értéket is hozzáadni?
Van ez a php kód:
$q = "INSERT INTO `ugyfel` (`felhnev`,`jelszo`,`email`) "
."VALUES ('".$_POST["felhnev"]."',"
."PASSWORD('".$_POST["jelszo"]."'), "
."'".$_POST["email"]."')";
Ugye az 'ugyfel' táblába szúrja be a felhnev, jelszo, email adatokat, meg ugyebár a jelszót. - Viszont szeretném még hozzáadni a teljes nevet, házszámot, utcát, irszámot, várost. - Azt tudom, hogy idáig akkor így nézne ki a kód:
$q = "INSERT INTO `ugyfel` (`felhnev`,`jelszo`,`email`,'nev','varos','irszam','utca','hazszam') "
."VALUES ('".$_POST["felhnev"]."',"
."PASSWORD('".$_POST["jelszo"]."'), "
."'".$_POST["email"]."')";
Viszont a $_POST metódusnál nem tudom hogy mi a szintaxis, hogy hozzáadja ténylegesen az adatbázishoz. Gondolom hasonló a szintaxis mint a 'felhnev' esetében, csak már belekavarodtam a sok ",."; -be. :D
Olyan szakdolgozat lesz ez, amihez semmit nem tudok felhasználni amit tanultunk. Max. ilyen lófing lekérdezéseket, meg ilyeneket. Annyi a szerencsém hogy régen önállóan foglalkoztam PHP-val, meg MySQL -el. Portál rendszerek meg fórummotorok keretében. Csak már felejtettem, mivel ennek kb. 3 éve volt.
- Az szerintem nem oktatás, ha az alapokat (60 oldalas powerpoint) vetítést ledarál 2 óra alatt, aztán bele a közepébe, már rögtön webshopot csinálunk, mikor a csoport 80%-a azt se tudja hogyan kezdődik a PHP fájl, meg mi a lezáró tag. - Aztán csak vetítőről másolás megy, fejbe meg semmi nem marad. De ugyanezt csinálta C# -ból, Javascriptből is. - A másik említésre méltó fail, hogy projektmenedzsmentből használtunk egy ingyenes szoftvert (openproj), azt is csak 1x. Utána kiderült, (más tanár mondta), hogy felejtős az egész, mivel a vizsgán MS Proj -t fogunk használni... Ha ő nem szól, és nem nézzük át vele, képesek lettek volna ÚGY odaküldeni 18 embert vizsgázni, hogy nem is látta a programot...
Szerintem innentől nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!