Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 1 órával korábban tudtam...

Ha 1 órával korábban tudtam csak megmérni a hőmet, mint máskor, akkor ahhoz kb. mennyit kéne még hozzáadni hogy valós értéket kapjak?

Figyelt kérdés
Tehát ha ma 4:30-kor mértem 36,6-ot. És én amúgy 5:30-kor mérek mindig, akkor ezt mennyinek vegyem kb.? Mert tudom, hogy így ez nem számít, mivel korábban mértem, de mégis kb. meg lehet saccolni, hogy akkor mennyinek kéne lennie ha 5:30-kor mértem volna?
2012. márc. 12. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem lehet, néha tíz perc is eltérést mutat. Tesztelj reggel, ha ma még nem jön meg.

Ha pozitív akkor megnyugodhatsz:)

2012. márc. 12. 11:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát így lesz, holnap reggel tesztelek, ha aktuális lesz még... Egyenlőre még nem jött meg, csak úgy érzem, hogy bármikor megjöhet...:(
2012. márc. 12. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 hónapja mérem a hőmet minden reggel. Van, hogy nem tudom mindíg ugyan abban az időben megmérni, de a hőm elötte és utánna is pont ugyan azt mutatja, mint az nap, amikor hamarabb, vagy később mértem.

Szerintem olyan nagyon nem befolyásolja.

Megmutatod a hődet?

2012. márc. 12. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más, nálam pl: 10-15 perc után már mást mutatott.
2012. márc. 12. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. márc. 12. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes ez, mert pl. nálam a ciklus első felében bármikor mértem mindig ugyanannyi volt. Aztán a második felében már 1 óra eltérés fél fok különbség volt. Én mindig 6:30-kor mérem, akkor 36,9, de ha 4-kor mérem csak 36,4. Először pánikba estem, de aztán rájöttem, hogy mégiscsak számít az idő.
2012. márc. 13. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!