Volt peteérésem? Sajnos a 14. napon (rosszullét miatt) nem tudtam megmérni a hőmet, pedig az döntő lett volna. Amúgy ha valaki megbetegszik a ciklusában, az befolyásolja a peteérést vagy a teherbeesést?
2009. márc. 16. 15:42
1/3 anonim válasza:
eddig elég jó a görbéd. A betegség nem befolyásolja a peteérést és a tüszőrepedést sem.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Egy naptól még nem fog kárba veszni a görbéd,szépen alakul így is,reméljük fent is marad:)Érdemes lenne ovulációs tesztel próbálkoznotok,ha ilyen ritkán akcióztok.Sok sikert!!!!
3/3 anonim válasza:
Eddig jó.Én jó beteg voltam,mérhetetlen lett a hőm,és ma +lett a tesztem.Nem befolyásolja.Volt pé.-d,jókor voltatok együtt.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!