Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet? Egy...

Megnéznétek a görbémet? Egy nap nem tudtam megmérni! Lehet még nem volt pé-m? Vagy mi a baj? Már felfele kellene mennie a hőmnek, nem?

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 7. 07:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Tudom, már elcsépelt ez a kérdés,de ez az első hónapom, hogy mérem a hőm, és nem tudom,h volt-e pé-m!!??
2009. ápr. 7. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
A görbéd alapján lehet hogy nem. Talán a 36,4-es értéknél lehetne arra gondolni hogy volt, ha lennének jelölve végig a nyálkaképek. De kicsi az emelkedés. Írod hogy először mérsz. Digitális hőmérővel mérsz? Ha igen, csipogás után is bennhagyod még vagy 2-3 percet? Mikor először mértem nekem is ilyen görbém volt mert rosszul mértem, gondoltam megosztom veled, hátha ez a baj.
2009. ápr. 7. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Hány napos a ciklusod?

Nem volt még pé.-ed a görbéd szerint.

2009. ápr. 7. 08:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

1. válaszolónak:Higanyossal mérek!Mindig mérem az 5 percet.Ki sem kellek az ágyból, csak nyúlok a hőmérőért, és már mérem is!Örülök, hogy megosztottad velem a "hibádat".Így is tanul az ember.Én úgy érzem mindent úgy csinálok, ahogy kell, de vmi mégsem ok.Vagy velem van a baj?

2.válaszoló:

Ált. 28 naposak a ciklusaim, de múlt hónapban 26. napra jött meg!Jövő hét csütre. vagy szombatra nem várnám!

szerintetek mi lehet a baj?

2009. ápr. 7. 09:17
 5/9 A kérdező kommentje:
A ciklus.hu szerint 2-án volt pé-m!Tojásfehérjés nyákot nem vettem észre.Volt mikor hasonló volt hozzá, de nem annak nevezném.De azt is olvastam, hogy van akinek csak ilyen krémes volt!
2009. ápr. 7. 09:18
 6/9 Grófházy ***** válasza:
szerintem nem volt pé-d.
2009. ápr. 7. 09:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy ma van és holnapra felugrik a hőm?
2009. ápr. 7. 09:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2009. ápr. 7. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy egy anovulatorikus ciklus, vagy csak most valami miatt később lesz.
2009. ápr. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!