Segítség kellene nekem programot írni? Mindegy milyen nyelven írodik a program!
Ezt így ebben a formában nem lehet kivitelezni.
Csak úgy nem fogod tudni végigtúrni a memóriát... (Maga az oprendszer sem fogja engedni.)
Hasonló dolgot a CheatEngine tud csinálni, de csak adott programok memória területét tudja átvizsgálni.
iostream kedvéért elmagyarázom a helyzetet....adva van 20 érték mondjuk egy text fájlban....minden sorban egy,tehát húsz sor...tegyük fel hogy írok rá egy programot ami mindig megváltoztat a sorokban egy értéket,de az egyik egy tipus vagy örökváltozó....mondjuk az 5.sorban levő érték legyen a pénzem a 7.ben az eredeti összeg.
Azaz van 1000-ft om 7-sor van 1000 ft-om 5.sor....mondjuk kaptam nagyimtól 1000ft-ot 7.sor most van 1000ft-om 5.sor...keresem mennyi pénzem van MOST 7.,5. sor 1000 ft...elmegyek boltba veszek egy milka csokit ami 250 akkor 7.sor 1000ft 5.sor 750
keresem a 750-t puff ott van ki tudom javítani hogy 700 ft-om maradt mert a milka 300ft-ba került
a program arra jó hogy meghatározd az érték tulajdonságát...illetve megkeresd azt az értéket a halmazban vagy a mátrixban amelyiket ki akarod javítani....
Igen, a kérdező ugyanis megírta PM-ben is nekem, hogy pont a CheatEngine-t akarja lemásolni...
Kár, hogy nem kivitelezhető. (Főként, ha itt kell ennek utánakérdeznie.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!