Létezik magyar programozási nyelv?
"Ugyan már, ez nem programozási nyelv. Általánosban találkoztam vele, 2000 előtt."
Oszt?
Csak 2000 óta léteznek programozási nyelvek?
A Commenius Logo valóban magyar programozási nyelv (is) viszont ez csak arra jó, hogy megérts a programozási logikát, komolyat nem lehet benne alkotni. Sajnos az infó érettségin sem fogadják el.
Valaki említette, hogy "csak" rajzolgatni lehet benne. Tőle kérdezem, rajzokból hogy számolná ki x szám gyökét? Ugyanis gimis pályafutásom során ezt írtam bele unalomból: meghatározott intervallumok között keresse meg az összes prímszámot.
Ezen kívül pedig: az automatizált alakzat rajzolás mióta nem programozás? :)
A BASIC fejlesztésében is részt vett magyar.
Mi kellene? Egy nyelv, amiben magyarok a kulcsszavak?
Ami magyar fejlesztésű?
Amiben nincsenek olyan jelek, amelyeket keresgélni kell a magyar billentyűzeten?
"Van. Egyetemeknek is van, mint a Pázmány Péter."
Igen, csak sajna az hozzánk nem jut el! :/
Ez a magyar programozási nyelv szvsz. olyan dolog, mint Fluor Tomi-tól normális zene. Van neki, csak az otthon csücsül a gépén, és esze ágában nem lesz megmutatni, mert a segg magyaroknak nem az kell, hanem hogy hülyét csináljon magából.
Hát persze, hogy megteszi, pár millióért KI NEM?!
Nos, a felvont párhuzam mintájára : ugyanúgy nincs forgalomban magyar programnyelv, ahogy Fluortól normális DubStep.
Persze lehet említeni, hogy ennek az egyetemnek van, de attól az még nem fog otteremni a gépünkön.
>(
<?php
switch "Magyar"
case: meguntam
?>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!