Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Bjarne Stroustrup A C++...

Bjarne Stroustrup A C++ programozási nyelv angol vagy magyar?

Figyelt kérdés
Bjarne Stroustrup A C++ programozási nyelv című könyvét szeretném megvásárolni. Megfelelő szinten értek angolul ezért elgondolkodtam hogy angolul venném meg, hisz eddig úgy halottam programozással kapcsolatos könyvet csak angolul érdemes venni. Próbáltam magyar online könyváruházakban megtalálni az angol verziót, de csak magyar volt. A kérdésem az lenne, hogy érdemes megvenni a magyar verziót? Van olyan jó mint az angol? Vagy ha van választási lehetőség akkor inkább az angol legyen? Miben jobb/rosszabb? Valamint hogyha az angolt ajánljátok, akkor hol lehetséges a beszerzése? Tudom hogy külföldről lehet hozatni, de idehaza is meglehet szerezni online vagy real life?

#könyv #C++ #Bjarne Stroustrup
2012. dec. 16. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
eléggé idegesítő a magyar fordítás szerintem, de megveheted, annyira nem érdemes utána menni az angolnak (khm vagy persze le is lehet tölteni innen-onnan)
2012. dec. 16. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp megakarom vásárolni. Unom ezt a lopjuk el internetről mentalitást. Panaszkodnak a programozók, hogy letöltögetik az általuk írt programokat és nem veszik meg. Közben ők is ezt csinálják.
2012. dec. 16. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

akkor keresd meg magad

nem, egyébként akkor ha nagyon fizetni szeretnél akkor vedd meg, akár HÁROMSZOR is, a magyart, amire nincs is szükséged, és így, nyugodt lelkiismerettel töltsd le az angol verziót, amit ténylegesen szeretnél

2012. dec. 16. 14:39
 4/6 iostream ***** válasza:
100%
Nekem megvan a magyar, teljesen rendben van a fordítás.
2012. dec. 16. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is elvagyok a magyar verzióval, nem látok problémát.
2012. dec. 16. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:

"Panaszkodnak a programozók, hogy letöltögetik az általuk írt programokat"

Nem a programozók panaszkodnak. Hanem a cégek, akik árulják a szoftvereket. És azok közül is csak a játékgyártók. De azok meg is érdemlik, a sz-r, egy kaptafára gyártott sorozat-játékaikkal, amik max. 1 hétig szórakoztatják az embert.

Munkára szánt programokat nem szokás letöltögetni, mert magánemberek elenyészően használják, a cégek meg úgyis megveszik, hogy legálisan működhessenek.

BTW szerintem hülyeség könyveket venni programozásról, pláne a C++ról.

DE ha mindenáron meg akarod venni, akkor angol, legalább gyakorlod a nyelvet is :)

[link]

De most őszintén: megér ez neked 23 ezer forintot? :D Én akkor se adnék ki ennyit rá, ha nyernék a lottón, főleg hogy van a neten annyi ingyenes tutorial, hogy ha az nem elég, akkor könyvből se fog menni.

[link]

2012. dec. 16. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!