Python alapkérdések?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma eléggé sokat böngésztem a neten bele tartozik a gyakori kérdések is és sokan a Python nyelvet ajánlják,most le töltöttem,de mikor mentem az asztalra akkor nem indítja a programot mitől van ez?
Valaki érthetően segítene? Mit kell telepíteni hogy működjön
windows alatt is?
2013. jan. 3. 18:42
11/30 anonim válasza:
Azért tűnik el, mert a programod futása lezárult. Ha a cmd.exe-n belül futtatod, akkor látszódni fog a kimenet.
12/30 A kérdező kommentje:
Úristen ez nagyon bonyolult -.- nem értem :S
2013. jan. 3. 20:05
13/30 tabaki válasza:
Az Idle-ból indítva is eltűnik? Nem ír ki legalább egy okét?
Nem tudnál inkább olyan képet linkelni, amelyik a kódodat mutatja? Ha a mellékelt ábrát látod, akkor működik a fordító, legalábbis egy egyszerű parancsot megértett.
14/30 anonim válasza:
Akkor még bőven időben vagy feladni az egészet.
15/30 tabaki válasza:
Mi a bonyolult? Mindketten arra gyanakszunk, hogy a program rendben lefut, és bezárja az ablakát. Ennek ellentmond, hogy szerinted gondoskodtál a kilépés megakadályozásáról. Mindennek alapján nemigen tudok okosat mondani a kód nélkül. Másold ide, gondolom, nem túl hosszú.
16/30 A kérdező kommentje:
tabaki sajnos nem értem amiket írsz :S úgy látom,hogy a programozást nem nekem találták ki:S
2013. jan. 3. 20:16
18/30 tabaki válasza:
Nyelvi hiba. Próbáld meg macskakörmök helyett aposztrófok közé írni.
19/30 A kérdező kommentje:
ugyse jó..:|
2013. jan. 3. 20:48
20/30 anonim válasza:
print ("hello")
A print python3-ban már utasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!