Python alapkérdések?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma eléggé sokat böngésztem a neten bele tartozik a gyakori kérdések is és sokan a Python nyelvet ajánlják,most le töltöttem,de mikor mentem az asztalra akkor nem indítja a programot mitől van ez?
Valaki érthetően segítene? Mit kell telepíteni hogy működjön
windows alatt is?
2013. jan. 3. 18:42
1/30 anonim válasza:
2/30 A kérdező kommentje:
Szia elsőnek python-2.5.1 ez a programnak a neve,de nem futtatja a programot... :S
2013. jan. 3. 18:51
3/30 anonim válasza:
Lehet h nem megfelelő platformhoz töltötted le a pythont. Milyen oprendszered van?
4/30 A kérdező kommentje:
Sima windows xp sp 3.. be ad egy fekete ablakot kb 2s ig olyan ablakot mint,ha futtatjuk wundowsban cmd parancsot és eltünik
2013. jan. 3. 19:01
5/30 tabaki válasza:
És miféle programot akartál vele futtatni?
6/30 A kérdező kommentje:
Egy sima hello word :S
2013. jan. 3. 19:16
7/30 tabaki válasza:
Van a végén, ami várakoztatja? Beolvasó utasítás vagy időzítés, ami képen tartja?
8/30 A kérdező kommentje:
igen...de mindig eltünik
2013. jan. 3. 19:45
9/30 tabaki válasza:
Konzolablakból indítva mit csinál (tehát, hogy először kinyitod az ablakot, utána beírod a programnevet)? Mi marad utána az ablakban?
10/30 A kérdező kommentje:
Konzol ablak?
Feltelepítettem a fordítót amit itt kaptam linket és kaptam egy mappát python 3.3 --> És azon belül IDLE python gui
ez az ugye?
2013. jan. 3. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!