Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ds-link routernek a programozá...

Boncos kérdése:

Ds-link routernek a programozásába miért nem tudok belépni?

Figyelt kérdés

Vettem egy vadi új routert, összeraktam és gondoltam beprogramozom, de nem tudok belépni a programozásba. Folyamatosan azt írja ki a böngésző, hogy az oldal nem jeleníthető meg, pedig van internetkapcsolat (világít a routeren minden lámpa, aminek kell). Most mit tudok tenni???

Én csinálok valamit rosszul vagy a routerel van gond???

ui: biztos, hogy minden kábel a helyén van, sőt a gépen is átállítottam a hálózati beállítást.

2013. jan. 3. 17:44
1 2
 11/19 P.O.C. ***** válasza:

Meg kéne próbálni egy másik böngészőprogrammal is.

Mi az IP konfiguráció, ha össze van dugva a routerrel.

Start --> Minden Program --> Kellékek --> Rendszereszközök --> Parancssor.

Mit ír ki a következő parancs hatására?

ipconfig /all

(A végén enter! Szóköz van a parancs szó és a paraméter között!!)

2013. jan. 6. 12:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Windows IP konfiguráció:

Állomásnév: bea-900f7e2edc0

Elsődleges DNS-utótag:

Csomagpont típus: ismeretlen

IP útválasztás engedélyezve: nem

VINS proxi engedélyezve: nem

Ethernet- adapter Helyi kapcsolat:

Kapcsolatspecifikus DNS utótag:

Leírás: NUIDIA nFoerce 10/100 Mbps Ethetnet

Fizikai cím: 00-1D-7D-52-E7-5E

DHCP engedélyezve: igen

Automatikus konfiguráció engedélyezve: igen

Automatikus konfiguráció IP címe: 169.254.15.118

Alapértelmezett átjáró:

Ahova nem írtam semmit, ott nincs semmi...ez így normális?

2013. jan. 8. 15:49
 13/19 A kérdező kommentje:

Ezt kihagytam véletlen...

Alhálózati maszk: 255.255.0.0

2013. jan. 8. 15:51
 14/19 Golan Trevize ***** válasza:

Nem, ez így nagyon nem jó.

Szinte biztos, hogy a routereden ki van kapcsolva a DHCP.

Windows 7-ed van?

Ebben az esetben nyisd mag a Start menüből a Számítógépet, és utána bal oldalon a Hálozatot.

Kis szöszmötölés után meg kell jelenni jobb oldalt a routernek.

Attól függően, hogy megjelenik-e, tudom folytatni a hibakeresést.

2013. jan. 8. 16:09
 15/19 Golan Trevize ***** válasza:
Nos, mi a helyzet?
2013. jan. 11. 09:43
 16/19 A kérdező kommentje:

XP-m van, de nem jelenik meg a router sehol....

Már kezd kicsit elegem lenni belőle....mi tudok még kezdeni vele?

2013. jan. 19. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:
hm érdekes nekem is ds link routerem van rendesen müködik de persze be kellet még állitanom valamit,de nézd meg biztosan jól van minden össze dugva,a dsl internet kábelje ami a router ellöt a gépbe vezettet az a rouerben van a wan portjába vezet és a rouet lan 1 az pedig a gépbe vezet? be van neked kapcsolva neked a wps hátul a routernél be van kapcsolva? mert nekem nem,meg ha tényleg rendesen össze van kötve a router nézd meg,hogy nincs e valami meglazulva,meg milyen böngészöben probálkozol a router ip cimével internet expolert javasolt,de ha ott se jó akkor amozillába is megpróbálhatod
2013. márc. 23. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Pont az alapértelmezett átjáró értéke kellett volna... azt az IP címet írd be a böngésződbe. Amúgy ugye a router WiFi hálózatára csatlakozol? (Már ha nem kábelen próbálod, mert akkor kapcsld le a wifi-t) Mert ha nem, akkor sehogy se tudsz belépni...

Amúgy próbáltad HTTPS használatával? Ha nem biztonságos, ne foglalkozz vele, az, csak technikailag ellenőrizhetetlen... és a felhasználónév-jelszó páros megvan a dokumentációban, reseteld a routert, ha nem megy.

2013. jún. 8. 14:46
 19/19 anonim válasza:
A LAN 1-es portba legyen az utp kábel, és amig programozod, húzd ki a netet a routerből. Belépsz a gyári ip cimmel, előtte nem árt resetelni a routert, 20mp-ig nyomd a reset gombot vagy amig ujra nem indul, beirod a dsl részhez a a paramétereid, (email cim, jelszó, vagy amit a szolgáltató megadott) utána visszadugod a netet a WAN portba, és elvileg ennyi. Esetleg az adaptert huzd ki dugd vissza, a modemnél és a routernél is miután megvan a beáéllitás, és a gépet is rebootold.
2014. jún. 18. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!