Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ds-link routernek a programozá...

Boncos kérdése:

Ds-link routernek a programozásába miért nem tudok belépni?

Figyelt kérdés

Vettem egy vadi új routert, összeraktam és gondoltam beprogramozom, de nem tudok belépni a programozásba. Folyamatosan azt írja ki a böngésző, hogy az oldal nem jeleníthető meg, pedig van internetkapcsolat (világít a routeren minden lámpa, aminek kell). Most mit tudok tenni???

Én csinálok valamit rosszul vagy a routerel van gond???

ui: biztos, hogy minden kábel a helyén van, sőt a gépen is átállítottam a hálózati beállítást.

2013. jan. 3. 17:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

"Én csinálok valamit rosszul vagy a routerel van gond???"

ez mehet az ezotéria témába, mert mi bizony nem fogjuk kitalálni, hogy hova mit írtál

2013. jan. 3. 17:53
 2/19 A kérdező kommentje:
Az Ip címet beírtam a böngészőbe és erre kaptam ezt a választ, hogy nem jeleníthető meg.
2013. jan. 4. 10:33
 3/19 anonim ***** válasza:

reset gomb van?

egyébként én még ilyen routerről nem is hallottam..

2013. jan. 4. 12:31
 4/19 Golan Trevize ***** válasza:

Minek az IP címét írtad be?

A routerét vagy a gépedét?

2013. jan. 4. 12:48
 5/19 P.O.C. ***** válasza:
Úgy látom megint zéró információból várja el a kérdező, hogy hasznos választ tudjunk adni. Tipikus gyik.hu feeling. :)
2013. jan. 4. 19:16
 6/19 A kérdező kommentje:

Ez van, tudod nem mindenki informatikus....pont azért kérdezem, mert nem tudom....szerinted, hogyan kellet volna megfogalmaznom a kérdésemet?

Persze, hogy a router IP címét írtam be, ennyire azért nem vagyok hülye...

2013. jan. 6. 11:03
 7/19 anonim ***** válasza:

akkor biztos a routered az, kérd meg, hogy legyen újra normális

mindenesetre még mindig nem írtad le az ip-t sem más egyéb infot nem posztoltál

(pl lekaphatnád a dobozát, vagy ha van valami használati utasítás, mert ha nem elírás, akkor ez nem egy gyakori típus)

2013. jan. 6. 11:51
 8/19 P.O.C. ***** válasza:

Router típusa (nem csak a márkája), internet előfizetés (ADSL, kábel, stb.), használt operációs rendszer (pl. Windows 7 vagy linux). Pontosan mikkel próbálkoztál eddig?, stb..

Tudod ezek ilyen alap dolgok, nem kell hozzá Informatikusnak lenni.

Ha elmész az orvoshoz, te sem csak annyit mondasz, hogy pár napja nem tudsz a bal szemedből vizelni és találja ki miért, persze kórelőzmény vagy vizsgálat nélkül.

2013. jan. 6. 11:53
 9/19 A kérdező kommentje:

Windows xp van azon a gépen, amihez be szeretném állítani, ADSL netünk van, router adatai: ds-link DS-WR150N fix antennás 150M Wireless Router

Le van írva és tudom, hogyan kell beprogramozni, csak az a gond, hogy nem tudok eljutni odáig... minden jó, csak amikor beírom az router IP címét (192.168.1.1 ) akkor nem a router menüjét hozza be, hanem azt hogy nincs internet kapcsolat..ennél jobban sajnos nem tudom leírni, hogy mi a problémám.

2013. jan. 6. 12:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Kábellel vagy wifivel kapcsolódsz hozzá?
2013. jan. 6. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!