Segitsegpls kérdése:
Counter Strike 1.6 Destory kaptam a szerveren nem tudom hogy kell levenni congfig cfg-is kivettem semmit nem ért valaki ért hozzá? skype zsogfa12 vegyen fel aki tudd segíteni pls
Figyelt kérdés
Counter Strike 1.62012. dec. 26. 09:01
21/28 anonim válasza:
Akkor ha dinamikus az Ip-d :D De necsalj és akkor nem kell kihúzgálni kábeleket!!! ;)
22/28 A kérdező kommentje:
nincs Dinamukis IP-m de az venni kell?
2012. dec. 31. 05:56
23/28 anonim válasza:
Hát a netszolgáltatótol függ. De amugy nem segítek mert tuti hogy csalni akarsz... :/
24/28 A kérdező kommentje:
nem csalni!:) privibe megírom:)
2012. dec. 31. 16:43
26/28 anonim válasza:
Nem csalt hanem nekem leirta privátba. Azzal szórakozott hogy fel ment és a mikrofonba mindenféle idegesitő hangot játszott be vagy mondott bele. Elrontotta mások játékát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!