Segitsegpls kérdése:
Counter Strike 1.6 Destory kaptam a szerveren nem tudom hogy kell levenni congfig cfg-is kivettem semmit nem ért valaki ért hozzá? skype zsogfa12 vegyen fel aki tudd segíteni pls
Figyelt kérdés
Counter Strike 1.62012. dec. 26. 09:01
1/28 anonim válasza:
Config-ot és userconfig-ot lecseréled(felülírod) a C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike mappába(vagy ahová telepítve van).
Ment privátba.
2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm Zsolti:)
2012. dec. 26. 09:45
3/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nem müködik! valaki más megoldás 2 hete nem tudok cs-zni:(
2012. dec. 26. 09:59
5/28 A kérdező kommentje:
az se segítet sajnos
2012. dec. 28. 12:34
6/28 anonim válasza:
Mi az a Destory? Magyarul luxus leírni? Ha bannt jelent, akkor azt nem tudod levenni... Max. IP-cserével, ha IP bannt adtak, feltéve ha dinamikus az ip címed, és nem fix. Ha steam id bannt adtak, azt nem lehet levenni; csak a szerveren lévő admin tud unbannolni.
7/28 anonim válasza:
törölted a mappáját is teljesen?
mik a "tünetek" egyébként?
8/28 A kérdező kommentje:
nem tudok belépni semmilyen szervere
2012. dec. 29. 02:39
9/28 anonim válasza:
Neted jó? Tűzfal nem blokkolja? Próbáltad újratelepíteni a játékot? És új szerverre felmenni konzolból?
10/28 anonim válasza:
6. válasszoló: Mi az hogy luxus leírni? Aki cs-zik az mindenki tudja hogy mi az a destroy... Ha meg te nem tuudod akkor ne írj ide. Bár az amit írtál nem hülyeség ha bant kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!