Taks20 kérdése:
Szeretnék programozni C++ban segítség?
1/16 A kérdező kommentje:
Terrári? WTF, nem a terraria nevű játékra gondolsz? Az amúgy C# -es játék. Hogy kell:
1.Megtanulsz egy programozási nyelvet. (kezdőknek a python-t ajánlom)
2.Megtanulsz egy API -t. (kezdőknek a pygame -t ajánlom)
3.Boldogan élsz amíg meg nem halsz...
2012. dec. 12. 17:51
3/16 A kérdező kommentje:
És a starbound milyen nyelvel van irva?Bár még nem adták ki sajnos :(.És hogy lehet játékot fordítani?És persze hogy mivel szoktak fordítani?És mivel az lenne a célom hogy a starnboudot le akarom fordítani magyar nyelvüre majd.További segítséget kérek köszönöm.
Magyar nyelvre nem fordíthatod le, mivel jog védett, és ha nem is lenne az, a forrás kódját nem adják oda...
2012. dec. 12. 20:04
Ez nem úgy megy mint Hollywoodban, hogy vered a klaviatúrát mint az állat a képernyőn megjelenik a millió karakter és kész a program/játék/(NASA adatbázis feltörés). Ahhoz, hogy komolyabb programokat tudj írni esetleg játékot sok évnyi tanulásra és tapasztalatra lenne szükséged és nem árt ha nem csak a C#-t és a C++-t ismered hanem más programnyelveket is.
2012. dec. 12. 23:49
6/16 A kérdező kommentje:
Értem de csak magán célra szeretném.Úgy lehetséges a fordítás?
2012. dec. 13. 14:13
Nem értem miért kell ilyen bunkónak lenni a másik emberrel. Amikor én kezdtem programozni, azt hittem,hogy SOHA nem fogok tudni semmit sem megcsinálni. Most már játékfejlesztésen töröm a fejemet, pedig csak 1 éve tanulok c#-ot, ami semmi. Ha igazán akarsz valamit, bármi lehetséges. Nézegess tutorialokat, az alapoktól (Igen a Hello World-ös programokat is nézd át, ne skipeld!)
Sok szerencsét!
UI.: Ajánlom a c# nyelvet, fordítónak a Visual Studio 2010-et. API-nak meg az XNA-t.
Egyszerű mint a pofon.
Üdv.: AkroMenToS
2012. dec. 13. 18:50
9/16 A kérdező kommentje:
Értem de én mindent úgy csinálok a helo world nél ahogy le van irva.De semmit nem csinál a c++builder progi meg azt irja hogy nincs exe.file miért?
Áhh, haggyad a hello worldot, az nagyon nehéz, próbálkozz rögtön komplett játékok visszafejtésével, fordításával.
2012. dec. 14. 16:03
Kapcsolódó kérdések: