Egyetem nélkül hogyan tanulhat meg az ember annyira programozni, hogy már büszke lehet rá? Mik ehhez a legjobb lépések?
Ezt nem lehet meghatározni, le kell ülni és hajár.
Feladatot megoldani, algoritmizálni tanulni stb...
Ha valaki ilyet kérdez, lehet, hogy pl. nem tudja, mi az, hogy algoritmizálni (nekem most véletlenül van sejtésem).
Olyan tanácsokra gondoltam, hogy pl. milyen feladatokat, ohol keressen, milyen könyvben, használjon-e programnyelvet hozzá, vagy az elején inkább struktogramokat rajzolgasson stb.
De nem ennyire fontos a kérdésem.
Mért nem nézed át az felsőoktatási anyagokat? Sok helyen fent vannak már online pl.:
nem a legaktuálisabbak az anyagok, de önerőből tanulásra jók.(Sorrend: 2007-2008-1, -2, 2008-2009-1, -2, 5. félév, 6-7. félév
Illetve van még egy ilyen oldal is: [link] Ahol elég részletesen leírják a dolgokat. De mint mondták az előttem szólok, legjobban úgy lehet tanulni, ha elképzelsz egy programot és megcsinálod. Elején ne gondolkodj nagyban, ha teljesen új a programozás számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!