Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás kezdés?

Programozás kezdés?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 17 eves vagyok es szeretnek programozni kezdeni. Matekbol jo vagyok, es most vagyk 3.os van 2evem az egyetemig. Akarnek valamilyen alapot. Mivel kezdjem ? Linkelnetek is?

2012. nov. 28. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanuljuk meg a c++ programozási nyelvet 24-óra alatt című könyvből megtanulhatod az alapok alapjait.
2012. nov. 28. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én inkább a C#-ot ajánlom kezdésnek, sok magyar könyv, és internetes segédlet, videó van róla, de C++-szal jobban jársz ha nagyon beleveted magad a tanulásba.
2012. nov. 28. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolod akkor C++, ha csak ilyen csilivili hobbisz@rságot akarsz akkor C#, Python vagy Java.
2012. nov. 28. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja, a Paint.Net pont ilyen hobbisz@rság, és a millió egy karbantartó,rendszerező program amit írtak főleg.

A C++ is jó kezdőnyelvnek, de szerintem érdemesebb a C#-pal kezdeni, mert könnyű megtanulni, gyors benne a fejlesztés és jól dokumentált. A C++ főleg a sebessége és azmiatt javasolt, hogy nem kell a .Net hozzá, bár az új Windowsok már azzal jönnek, a régi gépeken okozhat ez gondot a C#-nál.

Ha a grafika, játékkészítés és hasonlók érdekelnek, akkor C++, ha az adatbázisok, gyors fejlesztés, akkor C#.

2012. nov. 28. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. nov. 29. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!