Szeretnék elkezdeni PHP -ban programozni. Hol kezdjem?
Már van kb. közepes C++ tudásom. A PHP már teljesen más. Nem IDE, Editor ha nem MySQL, Apache meg még rohadt sok minden... wtf
Hol kezdjem?
Magát a program nyelvet meg tudnám tanulni, csak az a gondom, hogy fogalmam sincs mi az a PHP my Admin, MySQL, Apache, stb...
Nekem annyi kéne, hogy beírom a forráskódot, és a böngészőben meg jelenik az eredmény.
"Nem IDE, Editor ha nem MySQL [...]"
???
bajok vannak...
sehol, pihenj egyet, igyál egy kávét
dohányozz!
Két szép szemelvény:
"Nekem annyi kéne, hogy beírom a forráskódot, és a böngészőben meg jelenik az eredmény."
"Tehát anélkül akarom a programot megírni, hogy ezeket ismernem kéne..."
Én meg taxizni szeretnék, de mi a francnak ehhez kreszt meg térképeket bújni? Én csak annyit akarok, hogy tekergetem a kormány, és megérkezünk a célhoz.
Szerintem kezdd a HTML vázlatos megtanulásával, az nudli. Akkor már lesz sejtésed, hogy mit akarsz fölépíteni PHP-vel. A C++ után eléggé ismerős lesz a PHP szintaktikája ahhoz, hogy hozzáfogjál. Az adatbázis-kezelést majd menet közben megtanulod, a hanem pedig egy szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!