Programtervező?
Nézd, nekem az egyik ismerősöm a BME-n végzett pár éve, mint mérnök informatikus. Ő azt mondta nekem, ezelőtt kb. 2 éve, hogy kb. a fele lemorzsolódott a 2. szemeszterre, mert egyszerűen nem tudott megírni egy programot.
Persze, meg lehet azt csinálni, hogy egyetemen tanulod meg, 5-ös emelt matekkal.
Gondolom,nálam az volt,hogy akartam,mert a programozás ami fekszik nekem,most jöttem rá,pedig nem ment eleinte,csak akarom,hogy menjen így behozom(tam) a lemaradást.
Mert szép szakma és ezt még megfizetik.
aki elvégzi annak 100%-a tud programozni. az infós szakok egyáltalán nem könnyűek, itt az SZTE-n infós szakra jelentkezők 5-10%-a végzi el a képzést.
meg hát az egyetem csak egy gyenge alapot ad, ha nem gyakorolsz eleget akk kibuksz.
Jézusom gyerekek, mi ez a hülyeség. Ne beszéljetek badarságokat. Egyrészt több embert ismerek a saját évfolyamomból, akik elvégezték, de senki nem tudja, a programozós tárgyakból hogy mentek át, mert nem értenek hozzá. Másrészt sokan mennek úgy oda, hogy nem tudnak programozni, és felszedik a tudást. Programozni persze nem az egyetem fog megtanítani, de a leadandók adhatnak elég motivációt ahhoz, hogy ha van saját érdeklődés is, megtanulj pár nyelvet normális szinten.
Szóval NEM fogsz tudni programozni csak azért, mert elvégezted az egyetemet, és fordítva: attól, mert tudsz programozni, nem biztos, hogy el fogod végezni az egyetemet, sok egyéb feltétele is van annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!