Hogy tudnék kémprogramot tenni az öcsém gépére? Az okot is olvasd el mielőtt véleményt nyilvánítanál!
Az öcsém mostanában furcsán viselkedik, ha bemegyek a szobájába ingerült lesz és kinyomja az aktuális MSN ablakot(nem hinném hogy msn szex volt,láttam volna rajta az erekciót)Van hogy órákra eltűnik, mert elmegy "sétálni".Új ruhákat és napszemüveget vett magának, amire egyszerűen nem futná a zsebpénzéből
Hogy tudnám elolvasni mit ír?Az msn naplózza a beszélgetéseket,de mindig kitörli a fájlokat.
Az Öcséd hány éves? Én 14 vagyok. Már bocsi, de én nem nagyon örülnék neki ha a bátyáim nézegetnék a gépemet. Bármit. Ezért én is törlöm az előzményeket mindent! a naplózottak meg le vannak titkosítva.(csak azért tartom meg mert szeretek néha visszaolvasgatni)
Az tényleg fura hogy olyan cuccokat vesz amire nem tellik. ennek tényleg utána kéne járni :/
A szülős beszélgetős ötlet nem a legjobb... Én pl. még inkább dühös lennék, és még annyit se mondanék el mint amit most. Meg persze semmit nem mondanék el. De most komoly mit vársz? "ja anya igaz tényleg furcsán viselkedem, tudod mér mert drogozok/megerőszakoltak/lopok/vagy bármi ilyesmi..."
Szerintem valami kémprogi tényleg jól jönne! De vigyázz ne vegye észre mert mint említettem én sem örülnék nek! Én néha megcsinálom hogy az egér elé teszek valamit és ha valaki hozzányult a gépemhez észreveszm egyből mert az a pl. radirdarabka nem ott van ahol volt... stb.
ÍRD meg mi volt a probléma!
Tényleg mindenkit érdekel a dolog és a rendszer anonimitásának köszönhetően nem derülne ki kiléte.
Akkor legalább ,h a már nem osztod meg velünk a teljes történetet akkor mond kérlek el mennyi idős és a nemét .
:DDDDDDD istenem ahhhhhhhhh a fenebe :D nem modta el a vegen ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :DDDD nagyba csillog a szemem na mi lehetett , utolso oldal na irjad marrrrrrr
erre gorgetem gorgetem... sehol... hat kosz, 4 eves a tortenet es nincs le irva az esett :DDDDD rejtely maradt, es marad is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!