Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy tudnék kémprogramot...

Hogy tudnék kémprogramot tenni az öcsém gépére? Az okot is olvasd el mielőtt véleményt nyilvánítanál!

Figyelt kérdés

Az öcsém mostanában furcsán viselkedik, ha bemegyek a szobájába ingerült lesz és kinyomja az aktuális MSN ablakot(nem hinném hogy msn szex volt,láttam volna rajta az erekciót)Van hogy órákra eltűnik, mert elmegy "sétálni".Új ruhákat és napszemüveget vett magának, amire egyszerűen nem futná a zsebpénzéből

Hogy tudnám elolvasni mit ír?Az msn naplózza a beszélgetéseket,de mindig kitörli a fájlokat.

2009. aug. 12. 13:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

És mégis mi, ha nem sértelek meg, és nem vagyok túl tolakodó?

Eléggé érdekes az eset.... :)

2009. aug. 15. 17:14
 12/28 anonim ***** válasza:
Légyszíves mond el
2009. aug. 16. 16:38
 13/28 anonim ***** válasza:
Anonim vagy, szerintem gond nélkül mondhatod .)
2009. aug. 16. 16:56
 14/28 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok ám rá :)
2009. aug. 17. 15:17
 15/28 anonim ***** válasza:
ááá szerintem mindenki kiváncsi rá... amúgy én is :)
2009. aug. 17. 15:18
 16/28 anonim ***** válasza:
Naaaa mond el! :) Olyan kíváncsi vagyok...
2009. aug. 17. 17:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Mond meg léccci
2009. aug. 19. 09:42
 18/28 anonim válasza:
Nekem is, nekem is!
2009. aug. 20. 04:28
 19/28 anonim ***** válasza:

Ardamax Keylogger a legjobb, szerezz hozzá cracket is [link] . Vírusirtó se szarakodik vele. Vele tudod ftp-re is nyomni az adatot és ha öcséd észrevenné nem tudja törölni. Tudod még email-re is küldeni. Képernyőképet is, az összes billentyűt külön kezeli (Space, Ctrl, stb)

Weboldalakat lementi, hogy merre-fele járt. Külön menti a csevegéseket a különböző társalgó programoknak. (MSN, Skype)

Röviden nagyon sokmindenre képes, csak meg kell crackelni. Ami még jó hogy magyar nyelven is elérhető.

Itt a link ahol letöltheted: [link]

Fent említett crack kereső. Beütöd, hogy Ardamax Keylogger és érdemes vagy az mscrack-es vagy az anycracks-es linkekre menni. Most ez így nem mond semmit, de majd látni fogod.

2009. aug. 23. 12:28
 20/28 anonim ***** válasza:
Ezek szerint sikerült. Kérlek oszd meg velünk, mibe keveredett? A rendszer teljesen anonym, nem tudnak "lenyomozni"
2009. aug. 26. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!