Hogy tudnék kémprogramot tenni az öcsém gépére? Az
okot is olvasd el mielőtt véleményt nyilvánítanál!
Figyelt kérdés
Az öcsém mostanában furcsán viselkedik, ha bemegyek a szobájába ingerült lesz és kinyomja az aktuális MSN ablakot(nem hinném hogy msn szex volt,láttam volna rajta az erekciót)Van hogy órákra eltűnik, mert elmegy "sétálni".Új ruhákat és napszemüveget vett magának, amire egyszerűen nem futná a zsebpénzéből
Hogy tudnám elolvasni mit ír?Az msn naplózza a beszélgetéseket,de mindig kitörli a fájlokat.
keylogger, asszem,h az lementi az összeslenyomott billentyűt nézz utána én még nem használtam, remélem segitettem.. sok szerencsét
2009. aug. 12. 13:53
2/28 anonim válasza:
Mennyire értesz a gépbűvöléshez? A legjobb egy keylogger ilyen esetben. Naplózza a billentyűleütéseket, hol, mikor hova mit írt, ezen felül a legtöbb már képes a monitorról pillanatfelvétlt készíteni adott időközönként. Csak a gépen lévő vírusirtóval kell "megbarátkoztatnod" a keyloggert - pl kivételekhez adás - hogy ne találja meg.
2009. aug. 12. 14:24
3/28 A kérdező kommentje:
Milyen keyloggert ajánlasz?Arra gondoltam hogy a kimentett logot feltölthetné egy szerverre, így nem tűnne fel neki,ha folyton a gépe körül szervezkedek.
2009. aug. 12. 15:44
4/28 A kérdező kommentje:
Utánanéztem és a Google rengeteg találatot dobott ki ami ingyenesen letölthető.Ez most vicc?
2009. aug. 12. 15:48
5/28 anonim válasza:
Nem vicc.Nekem is volt.de csak kiváncsiságból h hogyan működik.pofon egyszerű.nekem e-mailba küldte el a bill lenyomásokat.
2009. aug. 12. 21:26
6/28 anonim válasza:
Keylogger, illetve valamilyen vnc -távoli asztali kliens- is elférhet, azzal tudod távolról, élőbe nézni hogy mit csinál.
(A beépített windowsos nem jó, az kiléptet. TightVNC az jó pl)
Ha hálózatokban otthon vagy, akkor sniffelheted az adatfolyamát, az eléggé transzparens megfigyelés, énse jönnék rá :D
+A naplózott beszélgetések mappát megoszthatnád hálózaton, hátha nem veszi észre. (Most ha átgondolom, elég a vnc, azzal fájlokat is tudsz másolgatni)
2009. aug. 12. 23:09
7/28 anonim válasza:
beállítod, hogy az emesen (msn) naplózza a beszélgetéseket, és kinyomod az infoüzeneteket, hogy ne tünjön fel, majd elmész, iszol egy kólát, visszamész, és rárakod usb kulcsra a dokumentumok/naplózott beszélgetések mappát, és időpontra+e-mailcímre osztva látod a beszélgetéseket...
2009. aug. 13. 13:43
8/28 anonim válasza:
előző vagyok... ja, áthelyezed a naplózás mappályát, esetleg titkosítod (eltüntetése: vezérlőpult/mappabeállítások/rejtett mappa megjelenítése [uncheck])
2009. aug. 13. 13:45
9/28 anonim válasza:
csak megsúgom hogy ez törvénybe ütközik de nem számít :):) neked elnézzük amúgy tényleg keylogger a legjobb
2009. aug. 15. 11:51
10/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!Sajnos nagyobb a baj mint gondoltam :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!