Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A női programozókat miért nem...

A női programozókat miért nem fizetik meg olyan jól mint a férfiakat?

Figyelt kérdés
nem olyan válaszokat kérek hogy: mert a nők nem értenek hozzá,...stb. mert igen is vannak nők akik sokkal jobbak némelyik férfi programozónál!
2012. okt. 27. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:

az első programozó is nő volt.

am ezt még nem hallottam. bár én férfi vagyok, így ebbe nem látok bele. ez saját tapasztalat?

2012. okt. 27. 19:24
 2/7 iostream ***** válasza:

"mert igen is vannak nők akik sokkal jobbak némelyik férfi programozónál!"

Ha gonosz akarnék lenni, akkor mondanám, hogy ez a mondat jól mutatja, miért, merthogy durva logikai hiba van benne.

Amúgy nem fizetik rosszabbul őket.

2012. okt. 27. 19:25
 3/7 iostream ***** válasza:
90%
Az első programozó Adaról meg azért ne mondjuk már azt, hogy programozó volt. Ő játszott, elméleti programokat írt egy elméleti gépre. Az egészen más, mint programozni. No meg ez még mindig a KIVÉTEL nem a trend.
2012. okt. 27. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez marhaság, ugyan úgy megfizetik őket.
2012. okt. 27. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
programozás nagy része az elméleti gondolkodás, a programtervezés. sztem simán mondható programozónak (meg több könyvben is Ada-t említik első programozóként). de erről órákat lehetne vitatkozni, úgyse lehet eldönteni kinek van igaza.
2012. okt. 27. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Ez is cégtől függ.

Valahol így megy,

Valahol úgy megy, mivel ő a tulaj, szive joga ezt megcsinálni. Ezek ellen nem lehet semmit se tenni :S

De elvileg, a nők többet keresnek :) (Trollok erre Ne válaszoljanak!)

2012. okt. 27. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
A nők minden munkában hátrányban vannak a férfiakhoz képest, hiszen egy nő bármikor bejelentheti, hogy sziasztok, én elmegyek szülni, és akkor hirtelen pótolni kell. Vagy ha a gyerek beteg, akkor többnyire az anya marad vele otthon. Éppen ezért a férfiak megbízhatóbb munkaerőnek számítanak, ezért van ez a különbségtétel.
2012. okt. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!