Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Keresik manapság a Java...

Keresik manapság a Java programozókat?

Figyelt kérdés
Tudtok ilyen munkalehetőséget bárhol az országban? Esetleg más program nyelven?
2011. szept. 29. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Amíg vannak mobilok addig keresni fogják. De egy jó programozónak nem elég 1 nyelvet ismernie.
2011. szept. 29. 18:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Hogyne, abszolút. A Java igen népszerű és keresett nyelv itthon és külföldön is. Akár mobilra/tabletre, akár vállalati dolgokat akarsz fejleszteni, a Java jó választás.
2011. szept. 29. 20:02
 3/14 anonim ***** válasza:
A java igazából szinte mindenre jó :D tehát igen, elég nagy kereslete van rá.
2011. szept. 30. 06:36
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az első hozzászóló írta, hogy nem elég egy nyelvet ismerni. Osztom a véleményedet, de mégis amatőr vagyok a témában.

Meg tudod/tudjátok mondani milyen nyelveket érdemes megtanulni?

C#-al volt dolgom már, de gondolom az nem a legjobb/keresettebb.

2011. szept. 30. 08:05
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát ha már van alap szinten tapasztalatod valamelyik programozási nyelvből akkor elkezdheted valamelyik C-t.

A nagy szoftverfejlesztő cégek a C++-t várják el de ha hacker akarsz lenni akkor C,Perl,LISP meg Python kell. C# is hasznos. Mindegyik nyelvnek megvan a maga sajátossága.

Ha még csak most akarod elkezdeni tanulni a programozást akkor kezdő nyelvnek ezeket ajánlom: Pascal, Python, Java(én ezzel kezdtem).

Felhívom a figyelmed arra hogy a "hacker" az nem azt jelenti amit a média tévesen állít. A hackerek azok akik a nyílt forráskódú programok többségét írják, akik az internetet és a UNIX-ot azzá tették ami. Akik betörnek másokhoz meg ilyenek, azok a crackerek.

2011. szept. 30. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőt próbáljuk meg ignorálni. Nőjünk ki a hackerkedős unixos pascalozós dolgokból...

-Elég egy nyelv ismerete, csak ismerd jól. (mellette úgyis megtanulsz járulékosabb dolgokat mint PHP, html, VBA, etc)

-Ha valaki sok nyelvet ismer, akkor egyiket sem ismeri igazán.

-Igen, a JAVA fejlesztők nagyon keresettek és jól is keresnek vele. Ugyanolyan jól, mint az ugyancsak keresett C# fejlesztők.

Ami mindössze kell az tapasztalat, precizitás, elhivatottság és sok munka.

2011. szept. 30. 18:57
 7/14 A kérdező kommentje:

Nahát, mindég tanulok valamit :D

Köszi a szakértelmedet :)

Két évet programoztam suliban ami nem nevezhető programozásnak elvégre csak forráskódokat másolgattam C#-ba és tulajdonképpen csak a dizájnolással szórakozgattam... igen suli :D

2011. szept. 30. 18:58
 8/14 A kérdező kommentje:
tapasztalat? na az nincs :D nem tudom hogyan fognak így alkalmazni :D de elhatároztam hogy programozó leszek és senki ne merjen az utamba állni!! :D
2011. szept. 30. 19:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs tapasztalat, miért nem mész egyetemre? Így tényleg senki nem fog alkalmazni.
2011. szept. 30. 19:09
 10/14 A kérdező kommentje:
nincs pénzem egyetemre... tesóm már lecsapolta apám bankszámláit a wc papírnak is kevés bölcsész diplomájával. Ez ugrott és türelmem sem lenne hozzá.
2011. szept. 30. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!