Keresik manapság a Java programozókat?
Köszönöm a válaszokat.
Az első hozzászóló írta, hogy nem elég egy nyelvet ismerni. Osztom a véleményedet, de mégis amatőr vagyok a témában.
Meg tudod/tudjátok mondani milyen nyelveket érdemes megtanulni?
C#-al volt dolgom már, de gondolom az nem a legjobb/keresettebb.
Hát ha már van alap szinten tapasztalatod valamelyik programozási nyelvből akkor elkezdheted valamelyik C-t.
A nagy szoftverfejlesztő cégek a C++-t várják el de ha hacker akarsz lenni akkor C,Perl,LISP meg Python kell. C# is hasznos. Mindegyik nyelvnek megvan a maga sajátossága.
Ha még csak most akarod elkezdeni tanulni a programozást akkor kezdő nyelvnek ezeket ajánlom: Pascal, Python, Java(én ezzel kezdtem).
Felhívom a figyelmed arra hogy a "hacker" az nem azt jelenti amit a média tévesen állít. A hackerek azok akik a nyílt forráskódú programok többségét írják, akik az internetet és a UNIX-ot azzá tették ami. Akik betörnek másokhoz meg ilyenek, azok a crackerek.
Az előzőt próbáljuk meg ignorálni. Nőjünk ki a hackerkedős unixos pascalozós dolgokból...
-Elég egy nyelv ismerete, csak ismerd jól. (mellette úgyis megtanulsz járulékosabb dolgokat mint PHP, html, VBA, etc)
-Ha valaki sok nyelvet ismer, akkor egyiket sem ismeri igazán.
-Igen, a JAVA fejlesztők nagyon keresettek és jól is keresnek vele. Ugyanolyan jól, mint az ugyancsak keresett C# fejlesztők.
Ami mindössze kell az tapasztalat, precizitás, elhivatottság és sok munka.
Nahát, mindég tanulok valamit :D
Köszi a szakértelmedet :)
Két évet programoztam suliban ami nem nevezhető programozásnak elvégre csak forráskódokat másolgattam C#-ba és tulajdonképpen csak a dizájnolással szórakozgattam... igen suli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!