Ki milyen grafikus könyvtárat ajánl C++-ban ablakkezelő, nyomógombos alkalmazások készítésére?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint a JavaSwing, csak C++ technológiára épülő, és ha esetleg valami oktató anyagot is mellékelnétek, még jobban megköszönném.2012. okt. 10. 22:55
1/7 anonim válasza:
De játékot akarsz csinálni vagy egy kész ablakos programot amiben minden van lenyílómenü stb.
Ha az utóbbi akkor a Qt a legjobb.
De van a GTK+ ez is fantasztikus bár lehet hogy már lejárt az ideje de a gtk+ ingyenesebb mint a Qt.
2/7 anonim válasza:
Kifelejtettem ha játékokat akarsz akkor OpenGL.
GlUT könyvtár.
3/7 A kérdező kommentje:
Ablakos programra gondoltam, nem játékra.
És köszönöm a gyors válaszokat, GTK+ ban gondolkodtam én is.
De jöhetnek még válaszok, ki mire esküszik... :D
2012. okt. 10. 23:13
4/7 anonim válasza:
Talán SDL, vagy SFML. Vagy DirectX, bár az játékra van kitalálva, OpenGL meg nem csak játékra van.
5/7 anonim válasza:
Ablakkezelő: KWin, DWM
Grafikus eszközkészlet: Qt
6/7 iostream válasza:
Nem állnék neki ablakos programnak C++-ban. Pythonban megírnám a GUI-t, a logikát alá C++.
7/7 anonim válasza:
Ablakoson belül milyen? Mire használná az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!