Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen grafikai motort tudnáto...

Racz Mario kérdése:

Milyen grafikai motort tudnátok ajánlani egy Gothic 1/2 kinézetű játék elkészítéséhez? (lehetőleg ingyeneset)

Figyelt kérdés

Pár kép a grafikai világról:

[link]

[link]

2012. szept. 16. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség elavult technológiát használni, amikor vannak új, kézenfekvő alternatívák(udk, cry engine, unity, csak hogy a 3 legnépszerűbbet említsem.)

Béna grafikájú játékot lehet csinálni modern technológiával is, viszont megspórolsz egy rahedli szívást, ha pl egyszerre akarsz 500 karaktert mozgatni.

De ez csak egy vélemény, én mindenképp ezek közül választanék, jól össze vannak rakva, olcsók\ha ingyen adod a cuccot, akkor ingyenesek(illetve a unity ben nem vagyok biztos, mintha ott is lenne valami indie licence lehetőség.)

Azon is múlik, hogy konkrétan mit akarsz csinálni, ha nagy, nyílt tereket akarsz, akkor ezek közül egyértelműen a cry engine a befutó(főleg a real time árnyékok miatt), ha zárt terekben gondolkozol, akkor (szerintem) inkább udk, unity meg a kókányolható kód miatt király.

2012. szept. 17. 09:50
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi

Marad az UDK, mert ahozz értek. Csak azért érdeklődtem, hogy hátha van valami direkt az ilyen RPG-hez.

Egyébként leírhatnád a véleményed az Ogre-ről is, már ha ismered...

2012. szept. 18. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!